Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anime karakterekhez vonzódás?
Figyelt kérdés
Mennyire tartozik normális emberek közé aki vonzódik hozzájuk?:D2014. júl. 23. 18:24
1/7 anonim válasza:
Csak hiszi, hogy vonzódik. Tetszik neki a személyiség, amit megformál egy karakter, és azt hiszi az tetszik neki, pedig csak maga a tulajdonság.
2/7 RootedRainbow válasza:
Hát, én már vertem ki Sakurara éppen... 36/f
3/7 anonim válasza:
nem akarsz ismerkedni, én is szeretem az animéket meg Japánt. :D 21/f
4/7 anonim válasza:
Szerintem majdnem az összes anime karakter tökéletesnek van ábrázolva, ezért is lehet hozzájuk vonzódni. Hosszútávon nem egészséges :D
5/7 anonim válasza:
Én teljesen oda meg vissza vagyok Sebastianért a Kuroshitsuji-ból :D
28N
6/7 anonim válasza:
Én csomó ideig szerelmes voltam Kiraba az Angel Sanctuaryból. Aztán Sebastianba is, meg egy kicsit Sentarouba is a Sakamichi no apollon-ból.... Ez teljesen normális, felnőtt nő létemre...:D
7/7 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nem lenne ezzel. Legalább nem tud lelépni vele. :D
Egyébként meg mindenkinek vannak ilyen-olyan hóbortjai, vágyai, fétisei... Ez is ugyanúgy belefér, ha egy fél számára se okoz gondot, mint bármi más. :)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!