Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nő meik testrészén sexy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő meik testrészén sexy a tetkó?

Figyelt kérdés

inkább fiuk irjanak de lányok se árt ha írnak

szerintetek hol sexy?

hol izgatna fel ha nektek kéne csinálni a tetkót?

2010. jan. 9. 21:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
trampstamp nem jó, ne csináltass, szerintem non-figet se, találj ki vmit, ami hozzád kötődik, menj el egy tetoválóhoz és megrajzolja (legalábbis a jobbak), meg szerintem ne legyen szimmetrikus
2010. jan. 15. 01:29
 22/24 anonim ***** válasza:
6%
A nő tetkó nélkül gyakorlatilag egy uniform ribi. Tetkóval viszont egyénisége lehet, kitűnhet.
2010. jan. 15. 02:25
 23/24 anonim ***** válasza:
8%

meik?

sexy?

tetkó?

Ha egy nő nekem ezeket mondja, a vágyam 110%-kal csökken 1 mp-en belül.

Amúgy legjobban a méhén mutat, a méhszáj környékén. Máshol mindenképpen ronda (lesz legkésőbb 1 év múlva, mikor lejár a divatja az adott ábrának, módszernek vagy testrésznek).

2010. jan. 15. 02:36
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha a csiklóján három harcos ninja küzd.
2010. jan. 15. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!