Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, hogy szeretem a rajzfilmeket?
Én is imádom a rajzfilmeket bár én már 28 éves vagyok :D Mindig mondogatták, hogy na, majd ha megkomolyodok... azóta sem akar összejönni ;D
Ja és az 52 éves anyukám is imádja mind a rajz-, mind az animációs filmeket, én anime-párti is vagyok :D
Lány
Tom és Jerry-t én is imádom..
Szerintem ez nem gyerekes..Mi is szoktunk rajzikat nézni,és nagyon jókat nevetgélünk :) Én még Barbie-t is megnézem,ha ahhoz van kedvem..Most is épp van hozzá kedvem,és meg is fogok egyet nézni..:D
Nem baj kicsit se! Én például örülnék ha a barátom szeretné a rajzfilmeket mert én pl. nagy klasszikus disney fan vagyok :D
Az pedig még jó is, hogy nem akarsz beszürkülni, lényegében én is azért nézem mert kell még ennyi csodavilág.
A sorozatokból pedig vannak olyanok amiket teljesen csak felnőtt fejjel ért meg az ember, pl. Animánia, nálam ez a reggeli kávé mellé a szórakozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!