Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Azokat a nőket jobban megnézitek, akik magassarkút hordanak?
Figyelt kérdés
Ez jobban tetszik nektek?2014. júl. 23. 00:02
11/18 A kérdező kommentje:
Persze, hogy szexi, de attól még nem fogom megkedvelni.
2014. júl. 23. 00:10
12/18 anonim válasza:
grr:$ nem mind1? úgyis levetek róla mindent ;) F/18
13/18 anonim válasza:
Őö.. Igen, mert feltünőbbek. A cipő kopogó hangja miatt.
Bár én csak kop-kop pun.cinak hívom őket, de végül is tetszik. Csak a strandon a gumimatracomra ne lépjen rá egy ilyen lány.
14/18 anonim válasza:
utálom a magassarkút
egyszerűen természetellenesen mozognak benne a nők
15/18 anonim válasza:
ez volt ma,vagyis mar tegnap, a Fokuszban a kerdes. LOL :D
16/18 anonim válasza:
Én azt nézem, hogy milyen magas a cipő és utána ezt a méretet levonom a csajból. Néha tűrhető, de sokszor csak az alacsony lányok próbálnak magasabbak lenni vele.
Egyébként engem sem vonz. Igen nehéz lehet benne közlekedni, így nagyjából meg is érdemli, aki felveszi.
17/18 DreamWeaver válasza:
Figyelem! Minden férfi tekintete arra a nőre vetül, aki belülről ragyog. Ha sovány, ha kövér, ha sportcipőben van, ha magassarkúban. Totál mindegy. Ha egy magassarkút viselő nőt megbámulnak a férfiak, az nem a magassarkú miatt van. :) Amelyik férfi ismeri önmagát, ezzel tisztában van.
18/18 anonim válasza:
Ha csinos és szép az arca, akkor tuti megnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!