Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek bejönnek a szőrös lábú lányok?

Figyelt kérdés
[link]
2014. júl. 22. 23:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én csaj vagyok, de hánynék magamtól ha ilyen lenne a lábam...

17/l

2014. júl. 22. 23:57
 12/17 anonim ***** válasza:

Jól kimosták az agyunkat, hogy a női láb szőrtelen :D

Hányingerem lett tőlük amúgy :D

2014. júl. 23. 00:01
 13/17 anonim ***** válasza:
._. no komment
2014. júl. 23. 00:17
 14/17 anonim válasza:
ha ilyen "szőr mániás" vagy, figyelmedbe ajánlom a Jetit
2014. júl. 23. 00:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Én csak a hobbit lányokat szeretem, nekik még a talpuk is szőrős.
2014. júl. 23. 00:42
 16/17 DreamWeaver ***** válasza:
100%
Egy nő nem attól nő, hogy szőrtelen. Természetes, hogy a lába is szőrös. És az is természetes, hogy kevésbé szőrös, mint egy férfi lába. Csak a jelen társadalom fanatizálja a női testszőrzetet és programozza a társadalom tagjait engedelmes birkákká anyagi és piaci érdekek mentén. Gondolj bele! Egy fiatal fiú, aki a mai világban felnő, szellemi érése során folyamatosan kapja a médiamanipulációt. Ha felmegy a netre, ha kinyitja a Playboyt, ha megnéz egy reklámfilmet, mit lát? A kérdés költői. Gondolj bele! Egy nő mondjuk 15 és 55 éves kor között egy hónapban mennyi pénzt költ szőrtelenítésre nagyvonalakban? Borotva, borotvahab, gyanta, krémek, bőrnyugtató balzsamok, aztán irány a nőgyógyász, Canesten, stb. Legyen mondjuk 3000 Ft? Ma a Földön több, mint 7 milliárd ember él. Ebből kb 4 milliárd nő. Ebből kb 3 és fél milliárd 15 és 55 év közötti. Legyen mondjuk 3 milliárd szorozva 3 ezerrel. 9 000 000 000 000 Forintban a világ egy havi bevétele a női szőrtelenítésből. És nem csak a nők szőrtelenítenek. És van, aki nem csak havi 3ezret költ erre. Okos emberek, akik ebbe a jelenségbe időt, energiát és PR-t fektettek a múltban és ma is, ma nagyon jól élnek. Ami a kérdésedet illeti, a kulcs a dologban inkább az, hogy Te nőként (ha egyáltalán nő vagy) képes vagy-e jól érezni Magad természetes külsőddel és képes vagy-e azt felvállalni szociális közegben is. Ha igen, Te egy vonzó nő vagy! És nincs szükség ilyen álmozgalmakra. Az igazi mozgalmakat mindig egy ember kezdi, egy bátor ember, akit egyre többen és többen követnek hitelessége okán. Az első reakció mindig rázós, de ha ezen képes túllépni, és áttörni, utána már gyerekjáték a dolog.
2014. júl. 23. 03:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom vele,bár szokatlan,de amúgy nem taszító számomra.
2014. júl. 23. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!