Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Intim shop-ba (szex bolt)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intim shop-ba (szex bolt) vásárolhatok 16 évesen? Ha nem, de akarok onnan vmit akkor mit tegyek? (csak normi válaszokat)

Figyelt kérdés

2014. júl. 22. 17:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Keresztszülő, nagynéni?
2014. júl. 22. 18:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Az meg, hogy az intim shop előtt megkérsz valakit... Hidd el, ez nagyon sok felnőttnél is cinkes, ilyen helyre bemenni. :D
2014. júl. 22. 18:51
 13/18 A kérdező kommentje:
Tehát akkor próbálkozzak én és ha kiküldenek akkor találjak ki mást?
2014. júl. 22. 19:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem igen!És kérd ki az eladó véleményét is!
2014. júl. 22. 19:30
 15/18 anonim ***** válasza:

# 14, miért lenne cinkes egy felnőttnek? Azt szégyellnék talán, hogy felpezsdítik a szexuális életet? Csomó kiegészítő van, jelmez, segédeszközök, akinek ez gáz az még nem elég érett.

Én a netről rendelést javaslom neked. Vagy ha BP-i vagy, akkor Aréna plázában van BACI, ott vannak legjobbak. nekem onnan 3db van.

2014. júl. 22. 22:59
 16/18 anonim ***** válasza:
46%

"# 14, miért lenne cinkes egy felnőttnek? Azt szégyellnék talán, hogy felpezsdítik a szexuális életet? Csomó kiegészítő van, jelmez, segédeszközök, akinek ez gáz az még nem elég érett."

Mert a látszat ellenére egy prűd világot élünk...

És attól, hogy valaki épp arrafelé megy dolgozni, nem biztos, hogy bemenni vibrátort venni, mert egy idegen megkéri rá.

Én bementem, nem vagyok prűd... de én is szétnéztem előtte, lát-e ismerős bemenni... :D

A netes rendelést továbbra sem ajánlom! Zsákbamacska! Hidd el, meg kell érinteni, kézbe kell venni, még be is üzemelik, ha kéred...

Nem mindegy a mérete, az anyaga, a tapintása, a szaga...

Vibrik között van halkabb, hangosabb, gyengébb, erősebb intenzitású.

Más kell közös játékokhoz, és megint más szólóhoz.

Más kell annak, akinek nincs kialakult orgazmus készsége, míg akinek van, az bátran használhat bármilyet!

Az én vibrim nagyon tuti, már ami a tudását illeti. 25 éve élek aktív nemi életet, az orgazmus készségem gyakorlatilag olyan, hogy ha akarom, bármikor el tudok elmenni...

Mégis az első napokban az vettem észre, hogy túlzott használat után (napi 2-3 max fokozaton) a férjemmel nagyon nehezen tudtam elélvezni, volt, amikor meg egyáltalán nem, és elő kellett vennünk a vibrit.

Tehát láttam a problémát, így rájöttem, milyen gyakran, milyen intenzitással használhatom, ki kellett tapasztalnom. El kellett telnie egy hónapnak ahhoz, hogy a vibrit is bátran használhassam, de az orgazmus készségemet se vágjam haza vele. Mindezt tudatosan.

De ha egy olyan lány, aki ennek nincs tudatában, és nem tudja kontrollálni, egy ilyen vibrit használ, és nincs egyáltalán fiú az életében, akkor csak élvezi, amit a vibri nyújt... és olyan szinten hozzászokik, hogy később férfi által nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem fog tudni elélvezni.

Egy ilyen idős lánynak inkább azt javaslom, hogy fedezze fel az ujjaival magát, ez hosszú távon elő is segíti a szexuális életét!

És emellett időnként (nem túl gyakran) mehet egy csiklóizgató, vagy egy kisebb dildó.

Ha vibri, akkor meg csak egy egyszerű, gyenge rúdvibri, és azt is csak nagyon ritkán bevetve, más módszerekkel váltogatva.

2014. júl. 23. 00:39
 17/18 anonim ***** válasza:
rendelj cuccot a vaterá-ról. ott nem kérdik meg, h hány éves vagy. amit kiválasztasz, előreutalás után kiküldik.
2014. júl. 25. 03:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Talizz velem kedves kérdező és nem lesz szükséged vibrátorra! ;)

18/F

2014. júl. 27. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!