Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha közvetlenül menstruáció után kerül sor az aktusra, akkor is lehet terhes a nő?
(Védekezés nélkül)
Hiszen akkor nincs petesejt, ami megtermékenyíthető lenne. Vagy ez máshogy van?
"A menstruációs ciklus 4-5 napig tart és a vérzés befejeződése UTÁNI, a 14. napon történik meg az ovuláció" -----> ekkor lehetne úgy értelmezni, ahogy te értelmezted, vagyis h a vérzés befejeződése után számítjuk a 14. napot
""A menstruációs ciklus 4-5 napig tart és a vérzés befejeződése UTÁN, a 14. napon történik meg az ovuláció"------> én ezt, írtam, amit nem lehet úgy értelmezni, ahogy te értelmezted
te tanulj meg inkább olvasni!! és nekem erre nincs időm, én biztos jobban tudom, h honnan van, igen, tudom, h netes forrásból van, honnan tudom h netes forrásból van??? :D onnan h könyvekben ilyen zagyvaságok nincsenek
és te honnan tudod, h milyen orvos lesz belőlem? mert az írásod alapján feltételezted h rossz, hát persze te biztosan tudod, azt is tudod h bebuktam, h hibáztam :D mert te olyan biztos tudásból írtál, ami meghaladja külföldi professzorok által készített könyv tudását, amiből tanulok, na pá ;)
Helyesírási ismeretek nélkül lehet orvosira menni? :-P
Az első verziód stilisztikailag teljesen hibás és magyartalan :-P ... azt sehogy nem lehet értelmezni ...
De majdcsak idekeveredik egy magyartanár is :-D
Tudod, kedves orvostanhallgató barátom, más is jár egyetemre. Még az orvosira is. Én is elkezdtem, de én időközben pályát módosítottam, mert nem vette be a hasikám, ami ott ment.
Hogy a kérdésre válaszoljak, az életből merítek példákat. A nagybátyámék egy életet lehúztak a naptár módszer alkalmazásával, és soha nem történt baleset. Ugyanakkor 2 olyan pár is volt a közvetlen környezetemben, akiknél ez nem vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!