Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Folyton a hercegre várok, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton a hercegre várok, ez nem normális. Hogy tereljem el a figyelmem?

Figyelt kérdés

Amikor véget ért az utolsó kapcsolatom, minden teljesen rendben volt körülöttem, lógtam a barátaimmal, tanultam rendesen, eljártam mindenhova. Amikor véget ért a tanévem,minden megváltozott. Elkezdett érdekelni, hogy vannak-e körülöttem fiúk, és ha igen, egyfolytában azon járt az eszem hogy mennyire vágyom egy társra és mindegyikkel elképzeltem magam. Ez egyre kellemetlenebb, már kondiba, városba, vagy csak simán melóba se tudok úgy elmenni, hogy ne képzeljem magam el az ott lévő fiúk mellett, mintha folyton arra vágynék, hogy valamelyikkel kapcsolatba kezdjek, miközben alig ismerem őket. És most is, meg random pillanatokban is arról képzelgek, hogy váratlanul betoppan a szőkehercegfehérlovon.

Régebben rengeteg bókot kaptam a külsőmre, viszont nyár eleje óta, amióta foglalkoztat a párkeresés témája, szinte egyet sem, sőt látom, hogy sokszor flörtölnének velem, de második ránézésre már senkinek sem kellenék. Nagyon durván magányosnak érzem magam, de már kimozdulni se tudok a nyomasztó érzések nélkül. Mit tehetnék?

2014. júl. 21. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Károly herceg? ő megházasodott..:/
2014. júl. 21. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
Aludj vissza Csipkerózsika.....-.-"
2014. júl. 21. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:
szian én hercegprimás lakatos jóska vagyok diridári salolmalo
2014. júl. 21. 14:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy süt rólad az, hogy minden áron, és most azonnal kell... nem jó így.

Ne erőltesd, ne fantáziálj. Sportolj, művelőd, foglald el magad valami értelmes dologgal.

Közben persze kinyithatod a szemed is... hátha érdeklődik valaki?

2014. júl. 21. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!