Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy prostiba....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy prostiba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 20. 23:18
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Keress egy jól fizető állást :D
2014. júl. 20. 23:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Ébredj föl.
2014. júl. 20. 23:20
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
osztom az 1.t :D
2014. júl. 20. 23:20
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
Richard Gere?
2014. júl. 20. 23:30
 5/9 anonim ***** válasza:
amúgy meg adj neki borravalót!
2014. júl. 20. 23:31
 6/9 anonim válasza:
56%
Ha tényleg szereted és ő is szeret téged(de komolyan) akkor nincs semmi gond. Viszont azt mondom, hogy különösen jól ismerd meg, nehogy csalódás legyen a vége.
2014. júl. 20. 23:40
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
Menj el egy másikhoz is. Egy nőt csak egyszer szabad, mert utána már jön az érzelem.
2014. júl. 21. 00:51
 8/9 anonim ***** válasza:
51%

Tudd meg, hogy ő is szeret-e téged, ez az első:)

Meg aztán... Gondolom, hogy minden prostituált a pénz miatt választotta ezt az utat, szóval valamilyen formában pénz is kell hozzá. Ha máshonnan is meg tudná szerezni, biztosan nem ezt csinálná.

De ha csak magadnak akarod, méghozzá tényleg komolyan, akkor szerintem ennek lesz anyagi vonzata is rád nézve. És ezt persze ő nem rossz indulatból kéri majd, csak hát puszta szerelemből ezentúl sem fog tudni megélni és szüksége lesz mindenféle támogatásra, hogy változtasson az életén.

Nekem az a véleményem, hogy vagy mondj le róla, vagy tégy meg mindent, hogy kihúzd abból az életformából, mert azt, gondolom, nem szeretnéd, hogy egy kapcsolatban élve is az legyen a foglalkozása.

Sok sikert!:)

2014. júl. 21. 08:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Gyenge és gyáva vagy.

Abba szeretsz bele ahol nincs felelősség.

2014. júl. 24. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!