Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy prostiba. Mit tegyek?
Tudd meg, hogy ő is szeret-e téged, ez az első:)
Meg aztán... Gondolom, hogy minden prostituált a pénz miatt választotta ezt az utat, szóval valamilyen formában pénz is kell hozzá. Ha máshonnan is meg tudná szerezni, biztosan nem ezt csinálná.
De ha csak magadnak akarod, méghozzá tényleg komolyan, akkor szerintem ennek lesz anyagi vonzata is rád nézve. És ezt persze ő nem rossz indulatból kéri majd, csak hát puszta szerelemből ezentúl sem fog tudni megélni és szüksége lesz mindenféle támogatásra, hogy változtasson az életén.
Nekem az a véleményem, hogy vagy mondj le róla, vagy tégy meg mindent, hogy kihúzd abból az életformából, mert azt, gondolom, nem szeretnéd, hogy egy kapcsolatban élve is az legyen a foglalkozása.
Sok sikert!:)
Gyenge és gyáva vagy.
Abba szeretsz bele ahol nincs felelősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!