Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvan a külsőmben minden ami előnytelen. Adjam fel?
Mivel úgy is megkérdeznétek, felsorolom nagyjából.
X lábam van, ráadásul vékonyak, hatalmas a lábméretem, van egy nagy anyajegy a hasamon, görbe az orrom, melleim kicsik, a fogaim sem a legszebbek, a füleim is elég nagyok, és a kezeim is. Nem elég? tudnék még mondani.
Teljesen reménytelen az, hogy egy normális srácot találjak, aki legalább egy kicsit néz ki valahogy? Mert nekem teljesen reménytelennek tűnik.
Jó, nyilván nem készítettem magamról sosem olyan képet ami előnytelen, de azért itt van egy.
Simán kinéztelek volna 20-nak.
Namost azt áruld el, miért gondolod azt, hogy nem vagy
szép? Az arc, utána pedig az összhatás nagyon jó. Lehet-
séges, hogy ez egyféle hiszti nálad? Nincs olyan barátod,
barátnőd, aki felhomályosítana, hogy teljesen rendben vagy?
#25: Te Nőből vagy, mi meg pasik. Hidd el, mást látunk szépnek. És ne a facebook alapján itélkezz.
Egy normális kapcsolathoz 2 ember kell, és nem az, hogy
a nőt/pasit ezrek rajongják körül. Az nem jelent semmit!
Egy ember kell, hogy számítson, akinek hiszel, és aki
őszintén elmondja, milyennek talál: az, aki majd a pasid
lesz. Hidd el, minden más lényegtelen.
Kedves Kérdező!
Tökéletes test nem létezik, a hibáit mindenki igyekszik eltusolni, és a legjobbat kihozni abból, amije van, tedd ezt te is! Semmi égbekiáltó problémád nincs, tök átlagos csaj vagy, úgyhogy ezt a kérdést vagy azért írtad ki, mert nincsenek barátaid, akikkel normális keretek közt beszélgethetnél (ebben az esetben szerezz barátokat, tök jó érzés, hogyha vannak!), vagy pedig azért, mert jól esik olvasgatni, hogy ismeretlen férfiak pátyolgatják az önbizalomhiányodat, akik a világon semmit nem tudnak rólad.
Ha annyira nagy bajod lenne a külsőddel, eszed ágában sem lett volna képet felrakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!