Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok az exemtől, hogy mondjam el a jelenlegi páromnak?
Az előző barátommal 6hete szakítottunk, a jelenlegi párom miatt hagytam el. 1 hete tudtam meg hogy terhes vagyok tőle (exemtől). Már elmondtam a szüleimnek akik nagyon megértőek, és az exemnek is, aki azt mondta, hogy rá ne számítsak oldjam meg. Félek elmondani mindezt a páromnak, nem szeretném hogy emiatt szakítson velem, nagyon szeretem őt, nem akarom elveszíteni.
Ui.: Még nem tudom meg szeretném-e tartani a babát.
Már miért járnék így? :D Nem kell túl sok ész hozzá, hogy elkerülje az ember az ilyen helyzeteket. Amúgy meg nem is várnék "jó szavakat", mit kéne erre másoknak reagálniuk? Tök egyértelmű, hogy nem akarnám megtartani egy olyan csávó gyerekét akivel már együtt sem vagyok, nem lenne ebből semmi probléma.
Ez kicsit durva:( sajnálom hogy az exedtől lettèl terhes!
Mond el a mostani párodnak !
Engem sokkolna az tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!