Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Tegnap megismerkedtem egy fiúval. Gyakorlatilag szerelem volt első látásra, legalábbis az én részemről.... Anyukám idegenvezető, és elmehettem most én is a csoporttal, és Ő is a csoport tagja volt. Igazából, nem beszéltem vele, csak kezet fogtunk, mert nem beszélem azt a nyelvet... De mindig őt néztem, és sokszor Ő is engem, és tudom, hogy sokan hülyének fogtok nézni, egy kis pisis lánykának, aki azt hiszi szerelmes... És, hogy csak a külső számít neki... De ez nem így van, mert láttam, hogy viselkedik a kicsi gyerekekkel, láttam, hogy milyen kedves mosolygós, és hát pont az esetem kinézetre is, és a fél hazámból jött... Mert anyukám nem magyar, csak apukám.Tudom fura, hogy miért nem beszélem akkor a nyelvet, de mindegy....Tehát elnézést az ömlengésért, de bevallom picit/nagyon sírtam, amikor felszállt a repülőre, azóta is rágondolok, és ha én egyszer azt mondom, hogy szeretem, akkor szeretem! És biztos, hogy nem látom többet, mert elment.Valaki tudna segíteni? Azaz igazság, hogy nem is akarom kiverni a fejemből, mintha soha nem ismertem volna, csak szeretnék nem így gondolni rá.... Kérem szépen valaki segítsen!:) Előre is köszönöm!:) 14/L a fiú: 15 éves.
2014. júl. 20. 17:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a biztatást, a választ!

Nincsen semmi önbizalmam e téren....

A fiú akiről beszélek úgyszintén török!:D

Hát, köszönöm!:)

2014. júl. 20. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!