Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az antidepresszáns hatása,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az antidepresszáns hatása, hogy ribi lettem?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve szedek depresszióra gyógyszert. Azelőtt mindenbe beleéltem magam, nagyon tudtam szeretni, intenzíven átéltem minden érzelmet,hűséges voltam. Mióta szedem egyszerűen nem tudok szeretni, de ugyanúgy utálni sem. Egy csomó fiúval randizgatok, de egyik sem érdekel különösebben, csak jól érzem magam. Mások szerint hülyítem őket. De én egyiknek sem mondtam, hogy csak vele foglalkozom. Van olyan, hogy egyik randi után megyek a másikra. Teljes ürességet érzek, akárhány fiúval találkozom. Szerintetek ez mellékhatás?
2014. júl. 20. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
vagy inkäbb még mindig az vagy. Az érdektelenség, a kedvtelenség, a nemtörődömség, meg a céltalanság is lehet a depresszió tünete, bár én nem vagyok pszhichológus. De lehet gyógyszerek helyett valami hatásosabbat kéne választanod, mondjuk egy normális dokit, aki meghallgat, beszél veled, tanácsot ad, nem pedig felírja a havi adagodat... Plusz valami célt az életedben, pl. tanulás, karrier, hobbi.
2014. júl. 20. 10:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja a másik meg hogyha a pasik nem érdekelnek, akkor sztem ne erőltesd, majd jön olyan aki érdekelni fog.
2014. júl. 20. 11:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Előfordulhat.
2014. júl. 20. 11:10
 4/8 anonim ***** válasza:

ürességet tényleg okoz a gyógyszer.

de észreveszed, ha olyanba botlasz, aki érdekes neked:)

2014. júl. 20. 11:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Priviben lenne kedved beszélgetni?

2014. júl. 20. 11:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy úgyis leszarod a srácot, akkor minek randizol?
2014. júl. 20. 11:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem álj le azokkal a gyógyszerokkal!
2014. júl. 20. 11:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmiképpen sem. Depisen nem randizgatnál, meg nem éreznéd jól magad. Meggyógyultál.
2014. szept. 19. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!