Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit tennétek, ha látnátok, hogy egy másik lányt bántalmaznak, megpróbálnak megerőszakolni?
Fiúkhoz szóló kérdés ezzel a témával van sok, sokan írták, hogy természetesen közbeavatkoznának, de mit tehet egy lány?
Csajok, mihez kezdenétek?
Ha olyan helyen lennénk, hogy esély van rá, hogy bárki meghallja a közelben, és gyorsan a segítségünkre siet, akkor torkom szakadtából sikítozni kezdenék, és közben hívnám a rendőrséget a mobilomról.
Ha már olyan lenne a helyzet, hogy túl késő lenne bárkire várni, akkor ha úgy érzeném, hogy a megtámadott lánnyal együtt van esélyünk a támadó ellen, vagy én hirtelen, számára váratlanul tudnék rátámadni, akkor megtenném (nem vagyok egy nagy darab nő, de 9 évig sportoltam, és sokkal több erő van bennem, mint amit kinéznek belőlem, plusz a Párom, aki dzsúdózott, tanított egy-két hasznos önvédelmi fogást.)
Ha pedig olyan fizikumú lenne a támadó, hogy ketten sem lenne ellene esélyünk, akkor lefújnám a paprika spray-vel, amit azért hordok magamnál, mert a Párom ragaszkodik hozzá, és "ki vagyok képezve" arra, hogy hogyan kell használni.
Akkor is inkább ezt a megoldást választanám, ha olyan közel lenne a lányhoz, hogy ő is elkerülhetetlenül belekerülne a hatósugarába, mert úgy gondolnám, hogy ha az a két lehetséges verzió, hogy megerőszakolják, vagy hogy szegény ő is ott fetreng a kapszaicin hatása miatt, akkor az utóbbi mégis sokkal kisebb trauma, és nem jár maradandó sérüléssel se. (Gondolom, mindenki inkább ezt gondolá a kisebbik rossznak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!