Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme a szerelemnek?
A kérdés nem rossz, sőt mit több a válaszok is jók... :-)
Volt aki említette a robotokat, meg volt a fűves-gyerek... ...egyik meglátás sem rossz.
Nos akkor jöjjön az enyém:
A szerelemnek az az értelme, hogy se a férfi, se a nő ne azt érezze, hogy ő csak egy eszköz arra, hogy ez a "nemes", "nagyszerű" emberi faj fentmaradjon... :-)
Tehát az embereknek kell a hazugság, hogy elfedjék maguk elől is a valódi tényeket, ez nem normális, de mivel sokan ezt teszik, így a nagy számok törvényei alapján ez van normálisnak kikiáltva... :-)
Különben a szerelem jó dolog lenne, csak alkalmatlanok rá az emberek... ...mindent csak érdekek mozgatnak és minden helyzetben valaki valakit csak kihasznál.
A szerelem olyan, mint egy pókerparti, ki tudja ügyesebben elhitetni a másikkal, hogy szereti... :-)
Nameg az emberek imádnak vergődni... :-) ...rajonganak a szenvedésért... :-) ...hogy miért? Ők sem tudják! :-)
Azzal nem értek egyet, hogy szerelem csak a tinik között fordul elő, azért gondolják így, mert egy tini sokkal-sokkal jobban gerjed be szexuálisan, és azt hiszi ha viszket a puncija vagy a töke, az már szerelem... :-)
Nekem is furcsa volt megtapasztalnom, amikor életemben először szeretett az a nő viszont, akit én is szerettem... ...tudjátok mi történt? A szülei addig kínozták, míg el nem hitették vele, hogy a szerelem nincs, és kúrjon mással is... :-)
Ennyit a szerelemről!
Mit gondoltok miért boldogtalan a legtöbb ember? Mert szerepet játszik! Eljátsza azt is, hogy szeret, és ezt ő maga is tudja... ...de nem meri bevallani! :-)
ui.: jaaa és ne gondolkozzatok sokat, mert ha azt teszitek végül rájöttök majd, hogy semminek sincs értelme :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!