Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok titeket mennyire zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok titeket mennyire zavar ha van egy nagyon jónak tartott lánybarátotok és elhanyagol más srácok miatt?

Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:

hát lány barát, ha nem én vagyok neki a fontos a barátok közül akkor legyen velük boldog hát mit tegyek? nem láncolhatom magamhoz, meg nem rendezhetek féltékenységi jelenetet...barátok vagyunk.....

21F

2014. júl. 19. 19:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Rosszul érintene, de valószínű én is hanyagolnám őt.
2014. júl. 19. 19:52
 3/3 anonim ***** válasza:

háát igen, kb amit az első mondott, barátok azaz nem lehet itt ,, hát lehetsz féltékeny de igazából nem kényszerítheted, ja de igazából azt is.. csak hát akkor elég nagy asz vagy.

Biztos rosszul esne, de hát, csak meglehet szokni.

Na én például 2 hete kerültem el egy tök jó társaságtól munkahelyemen, ott tök sokat tanultam meg jó volt,szerettem, ilyen olyan okokból, és először azt hittem na az új helyen tök szar lesz stb.,,nem fogunk annyit dumálni nem is látjuk egymást,, kis idővel most már jobb, persze még vannak néha rosszabb idők de ja ez van,

Ha így lenne, akkor eltávolodnánk egymástól azt ennyi, de ha annyira jó barátok vagytok, akkor azért meglehet oldani

2014. júl. 19. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!