Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony (180cm) és kövér (95kg) fiúként ne álmodjak arról, hogy valaha lesz barátnőm?
Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 19:23
21/24 anonim válasza:
Vazzeg, hol élsz te, ahol a 180 centi alacsony? Én 160 centi vagyok és 20 éves férfi, én mondhatom, hogy alacsony vagyok. Mit nem adnék, ha olyan problémáim lennének, hogy 180 centis kövér gyerek vagyok! többet nem is mondok.........
22/24 anonim válasza:
Szerintem lenne esèlyed :) nem vagy kövèr :P pont jó :) Bakker mi csajok se szeretjük a csont ès bőr pasikat ... szóval szuper vagy így is!! :)
23/24 anonim válasza:
A magasságod tökéletes,de legalább 10 kg-ot kéne fogynod,de ha így maradsz sem fogsz szűzen meghalni szerintem.
24/24 anonim válasza:
Én 183cm vagyok és 92 kg és most is van barátnőm. Ne aggódj neked is lesz. (És én sem vagyok gazdag. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!