Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Titeket ez nagyon zavarna?
Figyelt kérdés
Ha elélvezek szex közben, utána szinte rögtön megint orgazmusom van, és ezek után két percig csak remegek, nem nagyon tudok magamról. Ez nagyon zavaró?
kort is írjatok légyszi
2014. júl. 19. 17:30
11/20 anonim válasza:
Szerintem csak meglepődnének.De amúgy hogy csinálod? Mármint ilyenről még nem hallottam,hogy valaki remegjen orgazmus után!:O
13/20 anonim válasza:
Én is remegek, a szemeim forognak, a csípőm önkéntelenül ráng... Eddig nem panaszkodott senki.
15/20 Magányos_srác válasza:
32 éves vagyok. Szerintem ez egyáltalán nem zavaró sőt inkább édes dolog! Nekem inkább az lenne a kíhívás hogy ezután mindig ájulás szerű orgazmust okozzak :)
16/20 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gáz, Te ilyen vagy,több hullámban jön ez
ki...45/F
17/20 anonim válasza:
Ez senkit se zavar:D Nekem kifejezetten tettszene a szitu
19/20 anonim válasza:
Nem igazán értem. Bemutatót tartasz?
20/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna. Örülnék neki hogy ekkorát élveztél. Tetszene ;) 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!