Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Ti vonzodtok a neger pasikhoz? Vagy pasik a fekete lanyokhoz?
Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 08:05
11/19 anonim válasza:
én tuti kipróbálnám egy néger csajjal :)
12/19 anonim válasza:
Itt Angliában tele van nagyon állat néger csajokkal a város! Sokszor meg is fordul a fejemben, hogy de jó lenne valamelyikkel kezdeni valamit!
Csak nagyon hűséges vagyok és nem menne :(
13/19 anonim válasza:
Már voltam régebben Néger lánnyal és tényleg sokkal másabbak - nem a színük miatt - mint a Magyar fehér lányok. Szívesen lennék ismét, nagyon kellemes tapasztalatom van személyüket illetően. Igazán jók!
14/19 anonim válasza:
Már voltam néger és félvér csajjal is. Szerencsém volt, mert akikkel voltam normálisak voltak és jó volt velük! Ha úgy alakul, és lehetséges, akkor szívesen lennék néger, vagy félvér csajjal újra! :) 35/F
17/19 anonim válasza:
A fekete lányok engem nagyon felizgatnak.
18/19 anonim válasza:
Hat annak a Serena williams-nek nem semmi segge van.
19/19 anonim válasza:
a négerek nagyon szenvedélyesek, no meg big ass :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!