Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nem gáz, hogy ilyenem van?
Figyelt kérdés
Igazából 120kg / 201cm vagy, éshát van egy kis mellem, vagy nem is tudom, hogy fogalmazzam meg... nem gáz nagyon?2014. júl. 19. 00:46
11/22 anonim válasza:
fogyj le 30-40 kilót és mehetsz modellnek... mármint ha szép is vagy...
12/22 anonim válasza:
#9Mert én azt mondtam, amúgy nekem nincsenek csöcseim, csak felbasz, ha valaki azt gondolja, hogy 2 fekvő és ki vagy gyúrva, ez nagyon nem így megy...
13/22 anonim válasza:
Csak az zavarna, ha az enyémnél nagyobb lenne(a büszkeségemet), és az sajnos nem egy teljesítmény, még különösen kövérnek sem kell lenni hozzá, és te nem vagy az. Sok lányt nem ismerek, aki a mackós fiúkra bukik, de nekem ők az eseteim. Várom azt a mackós fiút, aki a kismellű, ámde duci lányokat részesíti előnyben (létezik ilyen?). Én nem szégyellem magam, te se tedd! :)
15/22 anonim válasza:
Nem tudom, talán annyira nem zavarna.....
17/22 anonim válasza:
12es én 1általán nem így gondoltam.. de ezt irtam is..
18/22 anonim válasza:
Mint írtam, számomra nem vonzó, tehát zavarna!
Én sem vagyok csúcsformában, de teszek érte, hogy ez változzon, te se csak a fenekeden ülj, menj edzeni, hogy ne kelljen ilyeneken rágódni!
19/22 anonim válasza:
Kár, hogy ha Gynecomastia-ja van a srácnak(valószínű), akkor arra edzhet 20 éven keresztül is, nem fog eltűnni csak ha megműtteti. Ami alaphangon 400.000Ft, vagy ha szerencsés 2 év alatt összejön TB-vel.
20/22 A kérdező kommentje:
#16! Nem. Küzdősportolok jelenleg.
2014. júl. 19. 02:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!