Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hangoztatják a lányok, hogy kihasználtuk Őket, ha csak egy alkalommal voltunk velük? (Elsősorban lányok és értelmesebb férfiak válaszát várom)
Tulajdonképpen amikor lefekszünk valakivel, akkor ugyebár az kölcsönös vonzalmon alapul, tehát mindkét fél beleegyezését adja az esemény létrejöttéhez és ugyanúgy élvezik az együtt töltött időt, illetve magát a cselekményt...
Ezért nem értem, hogy a lányok miért gondolják azt, hogy kihasználjuk Őket, ha valamilyen okból kifolyólag nem akarjuk a kölcsönös vonzalmat a továbbiakban fenntartani.
Példa: Ha mondjuk megtetszene egy lány és beleszeretnék, de az együtt töltött szexuális aktus(amit nagyon élveznék)után rádöbbennék, hogy mégsem tudom folytatni vele a kapcsolatot, mert elmúlna maga a vonzalom, mert megbánnám, hogy lefeküdtem vele és ezért szakítani akarnék vele, hogy a továbbiakban ne ámítsuk egymást, akkor Én aljas módon kihasználnám a lányt?(ez csak példa)
Tehát mindketten élveztük, akartuk és beleegyezésünket adtuk a cselekményhez, csak utána valami megváltozik bennünk és ezért véget akarunk vetni a dolognak...
Akkor kihasználtuk a lányt, vagy sem?!
jaj most már a fiúk be is magyarázzák maguknak,hogy nekik mindent lehet, ők soha sem használnak ki senkit, minden a lány hibája..
IGEN IS HASZNÁLTAD A CSAJT, KI ÉS BE!
mi az,hogy hirtelen sze,x után elmúlik a varázs? minek jársz te vele,hogyha semmit nem érzel iránta, max egy kis szexuális vonzalmat, úgyis tudod,hogy utánna kidobod a pi,csába, ezen nincs mit magyarázni vagy szépíteni, nehogy már az legyen a trendi ilyen helyzet után,hogy nem én vagyok a hibás, a csaj belement.. azt hiszitek,hogy nektek mindent el lehet nézni, mert ti pasik vagytok? hát nem
Érdekesek a hozzászólások...
A baj csak az, hogy Én általánosan érdeklődöm és mint már említettem, nem a valóságról azaz megtörtént esetről kérdeztem senkit sem...Mégis egyből a rosszindulat és az indulatok hálójába keveredtem.
10 éve élek állandó kapcsolatban és soha senkit nem használtam ki és nem is terveztem, hogy bárkit is ki szeretnék használni...Azt hiszem, ha elolvastátok volna rendesen, hogy miről is van szó, akkor nem lenne félreértés köztem és köztetek, kedves Válaszolók...
Még mindig nem értem...
Ha egy lány oda adja magát egy fiúnak, aki kedves és jópofa, valójában nem hiteti el a lánnyal, hogy a gyerekei apja szeretne lenni és lefekszik a lánnyal, mert a lány
- bár senki nem mondta neki - úgy érzi, hogy hosszú távra tervezett dologról van szó, csak a fiú ráeszmél, hogy a lány nem az igazi partner számára(lényegtelen miért), akkor a fiú kihasználta a lányt?
A lány, nem szeretett volna lefeküdni a fiúval?!
A lány miért "adja oda" magát?
A lányok miért gondolják azt, hogy a szexualitás ajándék a fiú számára, ha egyszer a lányok is ugyanúgy élvezik/élvezhetik a szexet, ha nem még jobban?!
Miért a fiúk a szemetek, amiért a lányok beképzelik maguknak azt, hogy a pasi biztos többet akar egy kis kufircnál?!(Hiszen senki sem mondta neki, hogy örökké velük akarna maradni, vagy velük akarják leélni az életüket)
Tehát a pasik alapból szemetek. Ez idáig rendben van, de magyarázza már el valaki, hogy miért használ ki valaki valakit, ha egyszer önként adja amit ad és még az "adományozó" is élvezi, hogy adhat, mert kap is cserébe!
Tehát tkp. kölcsönös együttműködésről van szó, ezért a kihasználás ténye miben merülhet ki?!
Szerintem igazad van az nem kihasználás hogy egy fiu sex után otthagyja a csajt. Mivel a csajnak legyen annyi esze hogy ha komoly kapcsolatot szeretne akkor könyörgöm ne az első héten bujjon ágyba a pasival. És akkor ezek után ne érezze magát kihasználva.
Szerintem az számít kihasználásnak például ha már egy jo ideig együtt vagytok és elhiteted a másikkal hogy szereted meg minden, de közben csak azért vagy vele mert jo az ágyban.. Erre már inkább mondható hogy kihasználás..
18/L
Én nem tudom elképzelni, hogy valaki hónapokig vagy évekig csak azért van együtt valakivel, mert dugni akar vele...
Már maga a tudat, hogy vele akar dugni, már egyfajta érzelem... Általában bosszúból szoktak ilyet mondani, hogy csak arra kellettél, vagy csak arra voltál jó, mert a volt párjuknak lelki fájdalmat akarnak okozni ezzel, egy korábbi vélt, vagy valós sérelem miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!