Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak, ti járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, ti járnátok olyan lányokkal/nőkkel akiknek szép az arcuk de kövérek?

Figyelt kérdés
Itt most 85-100 kg körül kell érteni a kövéret.
2014. júl. 18. 23:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tök érdekes, hogy itt mindenki kéri a molett nőket pedig a legtöbb az ilyen modell alkatúakért van oda.. És ez hatással van pl rám is..166 cm és 72 kiló vagyok tehát van rajtam azért elég felesleg és nem merem magam úgy mutogatni.. Pedig azért nem mondanám hogy nem szeretnek a fiúk mert mindig vannak jelentkezők nemis 1, de ez lehet azért van mert félvér vagyok.. :)
2014. júl. 19. 11:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsó: felőlem aztán mutgathatod magad :P
2014. júl. 19. 11:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, mindenféleképpen igen! Imádom a duci lányokat! Hány éves vagy, kedves kérdező? :D
2014. júl. 20. 14:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem, nem állok neki hízni, mert igy se kellek, nem még +kg okkal :D
2014. júl. 21. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!