Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jobb pasivá válok, mind külsőleg mind belsőleg is akkor tetszhetek a csúnya csajoknak esetleg?
Figyelt kérdés
Azt pld nagyon szeretem ha csúnya arca van egy csajnak,de jó teste! az cuccc!2014. júl. 18. 21:26
21/58 A kérdező kommentje:
Norman Bates te is kapsz a belemből!
Hercegnő velem senki semmire nem megy.....Nem tud senki önbizalmat verni belem!
2014. júl. 18. 21:40
22/58 anonim válasza:
Hát akkor te még nem találkoztál ilyen hercegnővel mint én, ebben biztos vagyok :D
23/58 A kérdező kommentje:
Minden tiszteletem a tied hercegnő :)
2014. júl. 18. 21:43
24/58 anonim válasza:
Köszönöm Drágám!
Az ajánlatom még mindíg áll :D
25/58 A kérdező kommentje:
Eddig vagy 100 emberrel beszeltem innen,senki nem jutott velem semmire.Koszi de nem fogadom el........több okból sem :/
2014. júl. 18. 21:46
26/58 anonim válasza:
Valójában én tudom mi a probléma. Azért nem mentek veled semmire 100-an, mert amíg ennyire görcsösen ragaszkodsz ahhoz hogy nem vagy elég jó akkor tessék kimondom ADDIG NEM IS LESZEL! (azért a hercegnőd is tud valamit nem? :D )
27/58 Rendszerhib4 válasza:
Úgyse fognak tetszeni a csúnyák.
28/58 A kérdező kommentje:
igen tud!:)....Ertsd meg,engem max olyan csaj fogadhat el aki nem kell senkinek valamiért.De ilyen nem nagyon van!
2014. júl. 18. 21:52
29/58 anonim válasza:
Norman vagyok, de most mi a baj?
Nincs önbizalmad?
Valami jó elfoglaltság kéne Neked, amitől jól érzed magad, nincs valami amit nagyon szeretsz? Hobby?
Szárnyakat ad egy kézműves elfoglaltság is, és kezdésnek, önbizalom növelőnek jó.. ;-)
30/58 A kérdező kommentje:
Rendszerhib4
De fognak!
2014. júl. 18. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!