Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mészi.Csaba kérdése:
Az Újpesti nudista strandon volt már valaki innen? Vélemény? Tényleg csak meleg pasik járnak oda? Most tervezem, hogy megyek, de ha ez a helyzet kihagyom. Jó lenne tudni. Köszi.
Figyelt kérdés
2014. júl. 18. 21:15
11/13 Gordon Freeman válasza:
Augusztusban valaki Balatonberénybe nem jönne el? Én még nem voltam soha ott, azt mondják első osztály. (Vagy b.akalit mondják még jónak.)
30/f (természetesen hetero)
12/13 anonim válasza:
rendszeresen járok oda a víztisztítótól megyek be rév utcánál jövök ki a csöves telepen, jó kis hely csak sok a homokos nudista nyáron
13/13 Zsolt6666 válasza:
Szia. Én ma voltam kint először. Nem hittem a szememnek .Bal oldalamon egy nagyobb darab srác álló farokkal napozozott ,jobb oldalamon egy idősebb normális pasi.Mindenki kedves barátságos. Azt nem tudom hogyan lehet megállapítani ki meleg és ki nem.De én szégyellem levenni a nadrágom .Napoztam és kész.egy rövid nadrágban.Viszont nagyon izgató ahogyan lengedeznek a szerszámok.Megiszom 2sört ,erőt gyűjtök és visszamegyek leszopni valakit.Ha most nem teszem meg,soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!