Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti összejönnétek egy olyan lánnyal aki? (lent a többi)
Van rá keresleti piac biztos, engem nem érdekel.
Ha egyszer instabil volt és utána még ezen rágódik is, az bizony még ki fog borulni.
Nem. Volt már szerencsém ilyen lányhoz, csak akkor tudtam meg, hogy korábban sokat vagdosta magát, miután összejöttünk (téli öltözékben nem látható helyen voltak a forradásai). Teljesen normálisnak látszott, aztán persze kiderült, hogy labilis személyiség és ha valamitől kiborul, még mindig vágja magát. Pszichológusra és normális feszültséglevezetésre (pl. sport) nem sikerült rábeszélni, úgyhogy innentől meg azon parázhattam, hogy mi van, ha egyszer túl mélyre vág, vagy komoly kárt tesz magában, ha szakítok vele.
Szerintem az a minimum, hogy az ember tegye rendbe a saját lelkivilágát, mielőtt összejön valakivel, nem tisztességes dolog szakember helyett barátra/barátnőre terhelni az ilyen szintű pszichológiai problémákat.
Lány vagyok, de azért azt hiszem tudok válaszolni. Látszólag normális életet élek, a te szavaiddal szólva. Semmi deviáns nincs a viselkesésemben, teljesen okés vagyok, ha ezt leszámítjuk. Volt egy barátom, már szakítottunk (nem ezért, másik országba költöztünk és már csak barátok vagyunk.), de mikor összejöttünk, elmondtam neki, hogy vagdosom magam és ez valószínűleg nem fog változni, gondoltam jobb ha tudja, ha akar, még kiszállhat. Fél évig voltunk együtt. Egyszer nem szólt, hogy hagyjam abba, vagy ilyesmi. Biztos nehéz volt neki, de tiszteletben tartotta a privát problémámat. Tufts, hogy nem leszek öngyilkos vagy ilyesmi... Szóval kibírta.
A legjobb barátom is tud róla, őt jobban zavarja, bár miatta mál reszokóban vagyok, és nagyon jól megy. Hála annak, hogy vannak még normális, megértő, és legfőképp KORREKT emberek. Hogy egy kicsit lássátok az érme másik oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!