Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenéves lányok! Szerintetek vékony ez a srác?
2014. júl. 18. 14:00
11/23 anonim válasza:
Én szívesen masszíroznám át a testét... (Kérdező: a tiéd is ilyen? Bp-i vagy?)
F
12/23 anonim válasza:
elegge gyer....nem tul ferfias nekem nem jon be ...
13/23 anonim válasza:
Én nem tudtam rendesen megnézni, mert sokkolt a látvány xd
De 1mp alatt ami átfutott rajtam, jó alakja van:D csak kéne rá egy nadrág
14/23 anonim válasza:
Nagyon bejon:) idealom *-* johetne
15/l
15/23 anonim válasza:
Abszolút híve vagyok az ádámkosztüm viseletének, úgyhogy el sem hiszem, hogy ilyet mondok, de megnézném felöltözve is. Ebben a pózban elég b'zis az összhatás. Amúgy látszik, hogy a felépítéséből adódóan soha nem lesz egy kétajtós szekrény, de azért nem kimondottan vékony. Hidd el, hogy az "annyira törékeny, hogy nem érzem, hogy meg tudna védeni" alatt senki nem ezt érti.
16/23 anonim válasza:
Sokaig gondolkodtam hogy szamomra miert nem ferfias... rajottem: CSUPASZ, MINT EGY GILISZTA
18/23 anonim válasza:
szerintem mindegy, hogy vékony, mert izmos hozzá:D az a legszebb
20/23 anonim válasza:
Nem túl vékony,-épp jó.
(csak az etnikuma kevésbé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!