Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzés szépnek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés szépnek és szexuálisan vonzónak lenni?

Figyelt kérdés

2014. júl. 18. 12:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
qrva jó
2014. júl. 18. 13:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Az utcan eleg sokan utanamfordulnak, szemkontaktus, futyules, stb.

De meg egy pasi sem mutatta jelet, hogy erdeklodne.

Teljesen atlagosnak tartom magam, de azert kellemes erzessel tolt el, hogy nem vagyok csunya- bar ez nagyon relativ. Utalom, mikor valakit a kulseje alapjan itelnek meg. A lenyeg az igenyessegen, a stiluson, es az intelligencian van. A kulso, olyan, amilyet kaptal, kesz (hacsak at nem szabatod), nem tudsz vele sokmit kezdeni. :))

2014. júl. 18. 15:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Klassz! :)

Tegnap 2 fiú is bejelölt és mindketten rám írtak hogy milyen szép vagyok. :)

Most már tényleg elhiszem magamról!^-^

2014. júl. 18. 15:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Semmi különös. Csak amikor múlik, az nagyon szar.
2014. júl. 18. 16:08
 15/16 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, tapadnak rám a pasik, pedig nem is használom ezt az adottságot. Hidd el, ez nem olyan jó, sokszor le is r*bancoznak miatta -.-'
2014. júl. 18. 20:23
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én pasiként azt veszem észre, hogy a legtöbb srác nyomul a csinos, kedves, aranyos, vicces, jól kinéző csajokra. Én ezzel ellentétben fenntartásokkal fogadom mások szépségét és szeretek elbújni a háttérben. Mosolygok, kedves vagyok, de semmilyen jelét nem gyakorlom a rámenősségnek. Szeretm kiismerni a "prédát". Lehet szép, ha belül nem felel meg. És ha szép, ezren hajtanak rá, talán ezért nem vonz annyira.

Persze annak ellenére, hogy párkapcsolatban élek, szeretem kifejezni a hölgyek/lányok számára, hogy elvarázsol a megjelenésük. Szépen végigmérem őket és gond nélkül utánuk fordulok. Nekem már nincs mit nyernem/vesztenem alapon.

44/F

2014. júl. 19. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!