Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés szépnek és szexuálisan vonzónak lenni?
Az utcan eleg sokan utanamfordulnak, szemkontaktus, futyules, stb.
De meg egy pasi sem mutatta jelet, hogy erdeklodne.
Teljesen atlagosnak tartom magam, de azert kellemes erzessel tolt el, hogy nem vagyok csunya- bar ez nagyon relativ. Utalom, mikor valakit a kulseje alapjan itelnek meg. A lenyeg az igenyessegen, a stiluson, es az intelligencian van. A kulso, olyan, amilyet kaptal, kesz (hacsak at nem szabatod), nem tudsz vele sokmit kezdeni. :))
Klassz! :)
Tegnap 2 fiú is bejelölt és mindketten rám írtak hogy milyen szép vagyok. :)
Most már tényleg elhiszem magamról!^-^
Én pasiként azt veszem észre, hogy a legtöbb srác nyomul a csinos, kedves, aranyos, vicces, jól kinéző csajokra. Én ezzel ellentétben fenntartásokkal fogadom mások szépségét és szeretek elbújni a háttérben. Mosolygok, kedves vagyok, de semmilyen jelét nem gyakorlom a rámenősségnek. Szeretm kiismerni a "prédát". Lehet szép, ha belül nem felel meg. És ha szép, ezren hajtanak rá, talán ezért nem vonz annyira.
Persze annak ellenére, hogy párkapcsolatban élek, szeretem kifejezni a hölgyek/lányok számára, hogy elvarázsol a megjelenésük. Szépen végigmérem őket és gond nélkül utánuk fordulok. Nekem már nincs mit nyernem/vesztenem alapon.
44/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!