Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az? Hogy nekem még szexen kívül más kapvsolatom nem volt lányal?
Figyelt kérdés
ezt úgy értem hogy sosem volt még barátnőm! egyetlen egy sem. Jó igaz hogy már 15 éves koromtól aktív nemi életet élekde már 19 vagyok nemsokára 20 és nem volt egy kapcsolatom sem nekem már a sex nem elég azt akarom hofy valaki szeressen akit én is szerethetek de ez valahogy elkerül próbálkozok mindig ha tetszik.egy lány olyankor mindig rá álok.de valahogy eddig sosem jött össze2014. júl. 18. 00:36
2/9 anonim válasza:
Szerintem érzelmileg fejletlen vagy.
3/9 anonim válasza:
Hát nem tudsz felépíteni egy kapcsolatot. A végén próbálod kezdeni.
:)
4/9 anonim válasza:
Elhiszem hogy nem egyszerű. :)
Ha beszélgetnél szeretnél valakivel nyugodtan írj rám. :)
18L
5/9 A kérdező kommentje:
az igen :D nem hinnem azért ha ez lenne a hibám akorr itt nem is írtam volna kérdést azzal nincs baj elég érett vagyok érzelmileg :) egosita nem vagyok de jól is nézek ki jóképű vagyok és 4 éve dolgozom már a testemen több versenyt is sikeresen megnyertem :) szóval nem értem
2014. júl. 18. 00:44
6/9 anonim válasza:
5: ezeknek semmi szerepe nincsen egy kapcsolatban.:)
7/9 A kérdező kommentje:
tudom hogy nincs de legalább tudom hogy mi az ami nem hátrány azért be kell vallani a mai világ a külsőségen alapszik ki milyen ruhákban jár kinek milyen a teste tudom vannak rendes lányok akiknél a belső számít de sajnos már belőlük is kezd elveszni ez a dolog sokan már csak azt nézik elsőnek hogy mennyit nyomsz fekve és hogy a ruhás szekrényed tartalmának ára az egekben legyen nem az ilyen lányokat keresem de valahogy ezek találnak meg rögtön azt nézik hogy jajj En zara bershka meg pulk cuccokba járok meg hogy milyen nagy a karom -.- na ezeket szoktam megdugni de nekem kapcsolat kell nem ez
2014. júl. 18. 00:51
8/9 anonim válasza:
Hát pedig amíg a külsőségekre gyúrsz és azt nézed, addig nem lesz. Mert egy kapcsolathoz ezek nem számítanak. Hanem csupa olyan dolog számít, amire nem is nézel.
Még nem is mondtad például, miért kell neked kapcsolat.
9/9 A kérdező kommentje:
írtam a kérdésben! hogy vagyok arra hogy végre valakit szerethesek feltételek nélkűl szívből aki hozzám bújhat és nem csak egy éjszaka miatt akit ovhatok védhet
2014. júl. 18. 01:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!