Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú a suliban, két évvel idősebb, mint én. Még soha nem szólt hozzám egy szót sem, de most történt valami. Hogyan tovább, ez mit jelenthet?
Nagyon sajnalom, de szerintem nem valtozott :'(
(Voltam hasonlo helyzetbe)
Szerintem ha látod köszönj neki te is tudodd a legrövidebb út egy emberhez egy mosoly :) Nekem is ismerős a helyzet csak én már túl vagyok ezen az éven a srác idén ballagott el én meg most fejeztem be a 10.et
a bnőm teljesen oda volt a srácért egyszer egy hülyeséggel odament hozzá (hogy mikor van az ofőjének a szülinapja az ofője a tesitanárunk) innentől kezdve beszélgettek a csajstikám meg reménykedett házibulikba hivtuk el stb de persze sehova se jött el... végül közölte a bnőmmel h nagyon aranyos jó barát de semmi több sajnos innentől kezdve nem beszéltek..
Azt javaslom te is kerülj közelebb hozzá és ismerd meg alaposan ha a közelében vagy utána minden csak a kémián múlik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!