Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szerelmes csók?
Részletes leírást, nem tudom, hogy amit a könyvben írnak igaz-e
megfogalmaznátok, hogy nektek milyen volt a legeslegjobb szerelmes csók
En még csak azt tudom, milyen a nem-szerelmes-csók... -.-
Nyálas, kényszerű és azon agyalsz, miért csinálod és mikor lesz vége.
Bocs, kérdező, gondolom nem ezt vártad, de jobb ha tudod. :')
nem igazan lehet leirni..:) csodalatos,erzeki,finom,vaggyal teli..brutaalis! a parommal lassan 1 eve vagyok egyutt,de minden egyes csoknal megjobban beleszeretek :)
28/F
Így ahogy leírtátok el se tudom képzelni :o
Ugy van ahogy a könyvekben írtak?
Az igazi szerelmes csok felenk de ugyanakkor bator, reszketsz kozben megis tuzkent eget , felsz tole egy pillanatig aztan atjar egy varazslatos erzes ha igazi szerelmes csok akkor azt erzed kozben barmilyen esetlen is legyel,hogy megszunik a vilag es egy sokkalta szebb helyre vetodsz. Biztonsagot es meleget ad , megmutatja,hogy az az ember akivel elcsattant volt az akit ezidaig kerestel es akirol almodoztal. Azt hogy tenyleg ez az ember lesz-e akivel leeled az eleted abbol tudhatod,higy ugyan ez az erzes fog el minden csoknal. Mikor ott van eggye valsz a paroddal mikor veget er epekedsz a kovetkezoert.
Nekem legalabbis ilyen volt az elso es a mai napig mind ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!