Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik! Hogy bírjátok kapcsolat, érintések, csókok,
szex nélkül?
Figyelt kérdés
nekem már 5 hónap után eléggé hiányzik. 2 és fél évig folyamatosan kapcsolatban voltam.
szeretek egyedül lenni, nem hiányzik a testi kontaktus. ha kielégülésre vágyom, ott a vibrátor.
2014. júl. 17. 20:46
12/21 Ramcsiii válasza:
Nem akarok ide kotyogni,de én azt hittem aki nincs kapcsolatban az inkább élvezi..Mármint körülöttem,a barátaim mondjuk elég jól kiélik magukat bulikban,másokkal hetyegnek,ilyesmi..
2014. júl. 17. 20:46
13/21 anonim válasza:
Szingli nő vagyok, de ettől még nem kell bírjam csókok, szex és érintések nélkül ;)
Felnőtt embernek, ha vágyai vannak, elégítse ki őket. Nem fekszek akárki alá, de van egy ember az életemben, aki nem a párom, de "gondoskodik" erről a részről. Mindenkinek jó, akkor miért "nélkülöznék" ?
2014. júl. 17. 20:51
14/21 anonim válasza:
soha nem volt senkim, nem járok bulikba, el itthonról is csak nagyritkán, és kb meg akarok halni, mert így nem akarok élni
19/F
2014. júl. 17. 21:00
15/21 anonim válasza:
Mivel már nincs kapcsolatom, nyugodtan emelhetem magasabb szintre a sportot, a tanulást, barátaimat. Talán keresek egy lányt, de most bő egy évig nem akarok senkivel se összejönni :D Eleinte rossz volt belegondolni, de van egy fiú barátom, ő ölelget, szeret (nem úgy), szóval jól megvagyok :)
17L
2014. júl. 17. 21:01
16/21 anonim válasza:
Amikor szingli vagyok, akkor heti 2-3 buli, és a szex, csók része megvan.
2014. júl. 17. 21:10
17/21 anonim válasza:
nehezen.L
2014. júl. 17. 21:13
18/21 anonim válasza:
Nem mondom, hogy nem hiányzik, de az, hogy szingli valaki, még nem jelenti, hogy időnként nincs része ezekben. :) Én is ismerkedek pasikkal, szexelni nem szexelek velük, mert azt csak kapcsolatban szeretném, de a csók, az ölelések megvannak. Persze nem olyan, mintha fixen van valaki, de több a semminél. Én azokat nem értem akik kapcsolat nélkül kb életképtelenek, szerintem egyedül is ugyanúgy helyt kell állni a világban, attól senki sem kevesebb, hogy épp nincs partnere. Addig meg míg nem jön valaki, akivel kialakulhat komolyabb, tudok más dolgokra is koncentrálni. :) 20/L
2014. júl. 17. 21:42
19/21 kori21 válasza:
Ne legyel elkampicsorodva:) nekem nagyon sok modell alkatu b.nom es kb. 4honapja nincs senkim...nem hianyoznak sot! Meg orulok is h nem kell kuzdeni a sok butasag miatt ... Barmikor talalok (egyejszakas)kapcsolatot...egy picit bele gondolsz ilyenkor minden pici apro dolognak jobban orulsz pl egy reggeli nyugi kave ... Legjobb a vilagon:) szoval nyugi a lenyeg az h majd lesz baratod csak meg varni kell:) mindenkinek van parja csak varni kell ameddig szembe jon:)@addig is jarj el baratokkal esetleg ha van hobbid akkor rakj bele tobb idot a lenyeg az h foglald el magad!
2014. júl. 17. 22:04
20/21 anonim válasza:
Remekül akinek b nő kell akassza le a polcról.
Személy szerint én remekül elvagyok így. Nekem nem kell nő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!