Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor ha női társaságba kerülök huzamosabb ideig első kérdésűk te mért nem beszélsz stb, lehet hogy ezért nem volt még barátnőm soha?
mert nayon halgatag vagyok és nem kezdeményezek velük beszélgetést
23 f
Igen valószínűleg.
Nálam volt már példa arra, hogy ilyen fiúval beszélgettem és szépen kinyílt. :)
Véletlenül nem volt rossz tapasztalatod? Mert az is befolyásolhat. Ha gondolod én szívesen beszélgetek veled. :)
Minek neked a társaságuk? Úgysem jönnétek ki jól az ilyenekkel akik azt erőltetik, hogy "beszélj többet" "a társaság a fő aki nem társaági ember az hű de bizarr ember".
Aztán egyszer úgyis találkozol valakivel akinek más az értérendje mint társaság, bulizgatás, plazák aztán vele majd menni fognak a dolgok, erőltetés nélkül is és még élvezni is fogod míg ezekkel akiket írsz inkább lenne kínszenvedés, hogy járkáhatnál velük unalmas bulikba a többi felületes harsány barátaik közé. Nekik jó, de neked nem biztos.
A 6-os megmondta a tutit, ne ilyen emberek elismerő szép szavai után áhítozz...
Más hol van a Te embered...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!