Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Mi a velemenyetek errol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Mi a velemenyetek errol a modellrol?

Figyelt kérdés

[link]

az elite model look(modell verseny) egyik dontose

2014. júl. 17. 17:13
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

# 8

Megnéztem, a többi is elég hitvány. Úgy tűnik már mindenkiből lehet modell:D

2014. júl. 17. 17:20
 12/34 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

ok ketten is dontosok.

2014. júl. 17. 17:20
 13/34 anonim ***** válasza:
Nekem hiányzik belőle az a kis extra. Szeretném látni hogy van benne valami, ami megfog, legyen egy erős egyénisége. De manapság a modelleknek nem az egyénisége, csak a csontkollekció teste kell.
2014. júl. 17. 17:21
 14/34 anonim ***** válasza:
biztos kilehet hozni belőle a legjobbat ha agyonsminkelik. Egyébként átlagos lány nem rossz külsővel. Képről nem egy topmodel annyi tuti, de az összes photoshop remekmű gyakorlatilag. Vagy jó fénybeállítás. :D
2014. júl. 17. 17:22
 15/34 anonim ***** válasza:
Fú b+, ez gebe is, meg arcra se szép.
2014. júl. 17. 17:22
 16/34 anonim ***** válasza:
8%

"Mi a velemenyetek errol a modellrol?"

Aztán ideraksz róla szándékosan egy olyan képet melyen véletlenül se modellversenyre van felkészülve, hadd gyalázzuk... (Vágom hogy sminkkel és anélkül tök máshogy néznek ki az emberek de ez nem mentség arra amit csinálsz).

2014. júl. 17. 17:24
 17/34 A kérdező kommentje:
en nem akarok lehordani senkit...en oszinten elismerem es csodalom a szep lanyokat,es nem csak a tipikus klasszikus szepseggel rendelkezo lanyokat,hanem a karakteresebb es kulonlegesebbeket is..de en kovettem ezt a versenyt,es oszinten meglepodtem a vegeredmenyen...bar az osszes lany nincs kiposztolva az oldalra,naponta csak 1et tesznek ki a dontosok kozul
 18/34 anonim ***** válasza:

Még a 3.-nak van egy kis karakteres arca, jó sminkkel akár szépnek is mondanám, ez az első 2...

Ezek inkább valami anorexia verseny döntősei...

19/34 anonim ***** válasza:
16-os vagyok. Még egy nevet se adsz meg hogy rákeressünk a versenyes képeire...
 20/34 A kérdező kommentje:
16os,milyen kepet linkeljek rola ha csak ez az egy van fennt? gyalazzatok? ki kerte? nem ez a celom,en ettol nem leszel boldogabb...csak kivancsi voltam az emberek velemenyere,bar lehet rosszul tettem...
2014. júl. 17. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!