Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi volt előbb, az, hogy szoptatok, vagy az, hogy kinyaltak titeket?
Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 14:04
2/11 anonim válasza:
Érdekes kérdés :D
Én előbb nyaltam ki csajomat, minthogy ő szopott volna. Állítólag én voltam az első, mindkettőben neki :P
3/11 anonim válasza:
A kettő pont egyszerre történt :D
17/l
6/11 anonim válasza:
A barátnőm csak 1 évvel később szopott le, mint ahogy én kinyaltam.
7/11 anonim válasza:
Még szűz voltam és baromira izgultam, ezért nem tudtam összehozni egy használható merevedést, így gondoltam legalább neki legyen jó...és előbb lett kinyalva. Szopásra csak jóval később vetemedett, de szerencsére bejött neki az íze. :D
8/11 anonim válasza:
Én addig nem sz*pok le senkit,amíg engem nem nyalnak ki.Ezzel válaszoltam is a kérdésedre.
9/11 anonim válasza:
Én előbb csináltam a fiúnak. :)
10/11 Nadiene válasza:
Én jóval előbb csináltam az orált, mint hogy nekem csinálták volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!