Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek 160-165...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek 160-165 centihez 160-65 kg, még elmegy?

Figyelt kérdés
Az elmúlt években már sokat fogytam, de ez általában nem a kilókon mutatkozott meg, és egyre elégedettebb vagyok magammal, de sokszor mégis úgy érzem, hogy kövér vagyok. :( Szerintetek ez még jó arány? :)
2014. júl. 16. 19:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

a lényeg legyen szép a belsőd, és ha tudsz sütni jó pont :P

21F

2014. júl. 16. 19:26
 12/19 A kérdező kommentje:
11-es, ment a zöld. :D
2014. júl. 16. 19:27
 13/19 anonim ***** válasza:
köszi, de rég leszoktam még a dohányzásról is...pontosan 21 éve :D
2014. júl. 16. 19:28
 14/19 anonim ***** válasza:

Azért nem mindegy, hogy 160 cm vagy 165. Én 160 cm magas vagyok és hozzá 57 kg és nem vagyok kövér, de nem is vagyok vékony, lenne mit még leadnom, ugyanis a hasamon, combomon, fenekemen van némi hájacska.:) És nekem is C kosaras a melltartóm, viszont ettől függetlenül egyáltalán nem tűnnek nagynak, viszonylag kicsik a melleim.

Szóval ezt így pusztán kilók és magasság alapján sem lehet megmondani, illetve a magasság sem mindegy, ugyanis nem mindegy, hogy valaki 165 cm magas és 60 kg, mert akkor az valamennyivel vékonyabb, mint aki 160 cm magas csak és hozzá 65 kg. Ugyanis az utóbbi már a teltebb verzió. De persze attól is függ ám minden, hogy milyen a zsír és az izom aránya rajtad, vagy mondjuk mennyire vagy erős csontozatú. Tehát attól is függ. Szóval így tényleg nem lehet megmondani.

De amúgy kövér biztosan nem vagy. Ha úgy érzed, hogy nem vagy magaddal kellően megelégedve, akkor egy kicsit változtatsz az étrendeden, mozogsz, de ha te így elfogadod magad és jól érzed magad a bőrödben, akkor jó dolgot sugárzol ki magadból és az sokat ér. Sokkal jobb, mint aki amúgy is vékony, de még sincs magával megelégedve és csak szenved az edzőteremben és mégsem érzi, hogy elég lenne.

2014. júl. 16. 19:32
 15/19 anonim ***** válasza:
De amúgy a személyiséged is nagyon sokat számít, hogy mennyire vagy kedves, barátságos, stb. Mert a külső is lényeg, de a belső jobban.:)
2014. júl. 16. 19:34
 16/19 anonim ***** válasza:
ha nagyon kell bevállalom hogy lefogyasztalak, egy elterjedt hatásos módszerrel, részleteket privátban :)
2014. júl. 16. 19:35
 17/19 A kérdező kommentje:

14-es, köszi. :)

Az étrendemen nem szeretnék változtatni, a vegaság nekem tökéletesen megfelel. :D

Viszont egyre többet sportolok, és az utóbbi pár hónapban is látom, hogy sokkal kisebb lett a hasam. :)

Nem vagyok teljesen megelégedve magammal, de kezdek affelé haladni. Viszont kívülről meg csak azt látják, hogy folyton mosolygok. xD Úgyhogy ezért szerintem egy csomó ismerősömnek fel se tűnik az a kis háj, ami rajtam van. :)

2014. júl. 16. 19:36
 18/19 anonim ***** válasza:
egy bájos mosoly és máris 20000x szebbnek lát mindenki mintha fapofát vágnál :) nekem az angol tanárom volt olyan 120 kilós nem kicsit telt nő...de a mosolya meg a kisugárzása...ááá...majdnem beleszerettem :D nagyon szerettem a közelében lenni :)
2014. júl. 16. 19:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a magasság kb 45kg-val lehetne perfekt.
2014. júl. 16. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!