Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lefogyok, nyugodtan visszau...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefogyok, nyugodtan visszautasíthatom a férfiakat?

Figyelt kérdés
20 kilót akarok leadni. Utána biztos, hogy megrohamoznak a pasik, mert elég szép arcom van, a túlsúlypm viszont akadály az ismerkedésben.
2014. júl. 16. 16:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

miért most minden jelentkező bejuthat? hol a sor vége? jaa, hogy nincs sor, de ha lesz akkor szelektálsz...szóval abban a 20 kilóban az agyad is benne van? attól mert több lesz az önbizalmad és kevesebb a súlyod attól még nem kell megváltoznod...most se legyél ribi és később se! ha most az vagy akkor már most változz meg!

21F

2014. júl. 16. 16:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen, mondhatjuk bosszúból fogyok le. Ha valakit a személyiségem is érdekel, annak természetesen adok esélyt, de alig várom, hogy lekoptassam azokat, akiknek csak a testem kéne.
2014. júl. 16. 16:22
 13/18 anonim ***** válasza:

Most csak idegesen tudod megtenni? Egyébként meg ritka nagy marhaság, hogy fogyás után surmó akarsz lenni... Ne azért utasíts vissza valakit, mert megteheted...

Hidd el nem a súlyod a probléma az ismerkedésben, ezt személyes tapasztalatból tudom. /Nem, nem azért mert túlsúlyos lennék, bár egy 5 kiló felesleg rajtam is van./

26/F

2014. júl. 16. 16:22
 14/18 anonim ***** válasza:
A tested is kéne nekik. Azokat jó ha lekoptatod, akik csak meg akarnak dugni, de te is nyilván jobban örülsz, ha nem egy kövér pasi megy oda hozzád...
2014. júl. 16. 16:23
 15/18 Ramcsiii ***** válasza:
Hát itt tényleg nem a súly a probléma..hanem a viszonyulás a férfiakhoz és a viselkedés..
2014. júl. 16. 16:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Ép testben ép lélek! Ha testedet formába hozod, akkor népszerűbb leszel környezetedben. Ha pedig igen, akkor amit most érzel dühöt (amiatt hogy átnéznek rajtad), az majd elpárolog, mikor barátkozni akarnak majd veled.
2014. júl. 16. 16:29
 17/18 Kerida ***** válasza:

Hát nézd én sem vagyok egy karcsúság, sőt. De ettől még bőven olyan férfi aki érdekel. És arra sosem haragudtam aki azért utasított el (igen bepróbálkoztam, mondta: nem, kövér vagyok fogyjak le). Ha nekik ez nem tetszik akkor nem várhatod tőle, hogy legyen veled. Az kinek lenne jó?

Mindenki válasszon olyan embert aki az ízlésének megfelel. Már volt olyan barátom is aki első nézésre azt mondta velem sosem, mégis jártunk a végén.

A túlsúly csak akkor akadály, ha alapból is egy borzalmas ember vagy. De ha ez minden hibád, akkor bőven akad normális férfi.

2014. júl. 16. 16:36
 18/18 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok.Ennek a bosszúnak,semmi értelme,tök hülyeség.Kit bosszulsz meg a pasikat?Mert nem figyeltek rád?És ha lefogysz és úgy sem fognak utánad sóvárogni akkor mi lesz.Az egészséged miatt fogyózz,ne ilyen hülyeségekért,mert még egy bosszúnak sem volt jó vége,és a végén senkinek sem volt happy.
2014. júl. 16. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!