Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lefogyok, nyugodtan visszautasíthatom a férfiakat?
miért most minden jelentkező bejuthat? hol a sor vége? jaa, hogy nincs sor, de ha lesz akkor szelektálsz...szóval abban a 20 kilóban az agyad is benne van? attól mert több lesz az önbizalmad és kevesebb a súlyod attól még nem kell megváltoznod...most se legyél ribi és később se! ha most az vagy akkor már most változz meg!
21F
Most csak idegesen tudod megtenni? Egyébként meg ritka nagy marhaság, hogy fogyás után surmó akarsz lenni... Ne azért utasíts vissza valakit, mert megteheted...
Hidd el nem a súlyod a probléma az ismerkedésben, ezt személyes tapasztalatból tudom. /Nem, nem azért mert túlsúlyos lennék, bár egy 5 kiló felesleg rajtam is van./
26/F
Hát nézd én sem vagyok egy karcsúság, sőt. De ettől még bőven olyan férfi aki érdekel. És arra sosem haragudtam aki azért utasított el (igen bepróbálkoztam, mondta: nem, kövér vagyok fogyjak le). Ha nekik ez nem tetszik akkor nem várhatod tőle, hogy legyen veled. Az kinek lenne jó?
Mindenki válasszon olyan embert aki az ízlésének megfelel. Már volt olyan barátom is aki első nézésre azt mondta velem sosem, mégis jártunk a végén.
A túlsúly csak akkor akadály, ha alapból is egy borzalmas ember vagy. De ha ez minden hibád, akkor bőven akad normális férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!