Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A péniszem alján a bőr alatt ilyen kis "bogyók" vannak. Mi lehet az?
Figyelt kérdés
Ezek a "bogyók" normál bőrszinüek ( nem pirosak mint pl: egy pattanás).A tövénél 1-2ből szőr is nő de a többiből nem (nem mintha baj lenne).Én arra gondoltam, hogy ezek ilyen szőrtüsző féleségek lehetnek. ha van valami tippetek segítsetek!!2010. jan. 8. 17:55
2/9 anonim 

válasza:

előző válaszoló és kérdező: nekem is van ilyenem csak a komplimentbe belinkelt képen iszonyat nagyok ezek a dolgok rajta nekem nagyon kicsi van nem sok de ilyenek csak kb az 1 mm is alig érik el, úgy vettem ki,hogy ez ártalmatlan. ez igaz? és egyáltalán mi ez ??
4/9 A kérdező kommentje:
Nem! nem olyan mint a képen nem a makkon hanem egy álló faroknak az alsó részén mármint felülről nem látni de ha alánéznek v "felhajtom" akkor alul a bőrön!!
2010. jan. 8. 18:15
5/9 anonim válasza:
SZIA
ez szimpla szőrtüsző! amint kinő a szőr elmulik a pukli.
ez biztos!!
szevasz
6/9 anonim 

válasza:

faggyúmirigyek elvileg, nekem elég sok van belőle. nem nagyon kell vele foglalkozni azt mondták, de lehet majd elmegyek megnézetni.
7/9 anonim 

válasza:

Nőnek? Szaporodnak? Nem igazán értem, hogy mire gondolsz, hol van, de szerintem ha úgy érzed lehet fertőzés is, akkor irány a doki. Nekem volt már pár kellemes kalandom (pedig igazán nem tettem be minden lyukba), szóval hidd el, hogy minél előbb látja doki, annál jobb. Egy kitartó HPV majd egy évig eljátszadozott velem anno.
8/9 kolosszus22 

válasza:

Azok sima mirigyek, teljesen ártalmatlanok, szinte mindenkinek van.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat énis mirigyre gondoltam!
Ezek eltünnek 1 idő után??vagy lehet vele valamit csinálni??
2010. jan. 10. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!