Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak (35 év körüliek)! Ti összejönnétek egy 18 éves lánnyal, ha szerelmesek lennétek belé?
Természetesen viszonozva lenne a szerelem.
Ha szeretnétek, akkor kort is írhattok. :)
18 és 65 között.
15 évesen sose gerjedtem idősebbre.
Most se gerjedek idősebbre. (20 vagyok)
Kinek mi. A 15-65 csak egy körülbelüli, nem kőbe vésett. Lehetne a másik vége 55 is, mert sok férfinak meg csak addig áll fel.
De abban egyetérthetünk, hogy úgy általában a szexuálisan aktív férfiak kortól függetlenül vonzódnak a fiatal, csinos, termékeny korú nőkhöz.
Arra próbáltam kilyukadni, hogy egyegy 35 éves férfi részéről szó sincs "szerelemről", ellenben hatalmas lelkesedéssel hülyítik meg az ilyen fiatal és naiv kislányokat.
Szerelem (inkább apakomplexus) itt maximum a kislány részéről állhat fenn.
18 éves lánnyal minden férfi összejönne 13 - 113 éves kor között. :-)) Ha nem a holdon élsz, akkor ezt te is tudod.
Te igazából arra vagy kíváncsi, szerelmes lehet-e beléd ez a 35 éves férfi. Igen, lehet. Miért ne lehetne? Nagyobb kor különbségek mellett is létezik szerelem. De az is lehet, hogy nem szerelmes beléd, csak meg akar fektetni. Ennyi info alapján többet nemigen lehet mondani.
Nekem meg volt
És vmi csodás volt!
37f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!