Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak le akar fektetni? Szerintetek? (L)
Van egy fiú, akivel találkozgatok. Már 1 hete járunk, de én nem érzem úgy mintha egy kapcsolatba lennék. Amikor nála vagyunk le se száll rólam. Puszilgat, ölelget és mindig azt akarja. De amikor sétálunk nem fogja meg a kezem, nem puszil meg, olyanok vagyunk egymás mellett mint 2haver. Meg akartam fogni a kezét, de azt mondta, hogy még ne mert ő nemrég szakított az exével és ne azt lássák, hogy már tovább lépett.
Engem nagyon zavar és meg is mondtam neki.
Mindig azt akarja és mikor megmondom neki, hogy korai akkor kicsit hisztizik, hogy biztos nem kívánom. Utána kb 20percig azt magyarázom, hogy de de még korai szerintem.
Azt sem engedem meg, hogy benyúljon a bugyimban. Szerintem az js korai. Szerinte nem.
Most csak arra kellek neki? Még csak egy hete járunk...
Egyértelmű!
Hány évesek vagytok?
Ő 25
Én 18
Amikor kevés ember van ad egy puszit. De amikor sokan vannak rám se néz. Amikor megyünk egymás mellett meg se vár.
Igen nem vállal fel... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!