Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az alakomról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed az alakomról?

Figyelt kérdés
[link]

2014. júl. 15. 19:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem is jó lesz de tűrd ki a felsőt a szoknyából :)

Ha van normális képed is mondjuk bikiniben vagy másfajta ruhában akkor privátban is küldhetsz, de ez alapján azt mondanám, hogy nincs gond az alakoddal még akár szép is lehetsz (:

24/F

2014. júl. 15. 19:11
 12/30 anonim ***** válasza:
0%

# 10/11

Ő kért véleményt az alakjáról, gondolom nőni már nem fog a melle, a bogyó xart sem ér ezért ajánlottam az egyetlen megoldást. És ne beszélj a normális férfiak nevében. Esetleg a neked normális. Mindenkinek más a normális.

2014. júl. 15. 19:11
 13/30 anonim ***** válasza:
Nem vagy mai csirke de elvinnélek
2014. júl. 15. 19:13
 14/30 anonim ***** válasza:

szép.

10-es ment a zöld kezecske.

2014. júl. 15. 19:14
 15/30 anonim ***** válasza:
25%
Miėrt nem vettėl fel mėg egy kabátot is?
2014. júl. 15. 19:14
 16/30 anonim ***** válasza:
szexiiii
2014. júl. 15. 19:15
 17/30 anonim ***** válasza:
71%

Mi az hogy csináltassa meg a cicijét???? Műmell nélkül már senkit nem vesznek emberszámba vagy mivan?!

Szerintem jó az alakod olyan 30-as 40-esnek tippellek, de a fényes blúz nem tetszik a rózsaszín farmer szoknyával.

2014. júl. 15. 19:19
 18/30 anonim ***** válasza:
78%
4-es: tökéletesen sikerült bizonyítanod, hogy ostoba vagy. Milyen egyetlen megoldásról beszélsz? Te miért gondolod azt, hogy csak a nagy mell szép? Megsúgom: egy iciri piciri eredeti cici is sokkal imponálóbb és sokkal izgatóbb, mint egy akármekkora MŰ! Persze, vannak "férfiak", akiknek az számít, hogy mekkora a nő melle, de azok az alakok pontosan annyit is érnek - ahogyan azok a nők is, akik műmelleket csináltatnak.
2014. júl. 15. 19:21
 19/30 anonim ***** válasza:
Már láttam itt ezt a képet, úgy emlékszem, zavart a karcsúságod. Teljesen rendben vagy egyébként, a lábaid kicsit vékonyak, de legalább hosszúnak tűnhetnek, ha amúgy nem azok.
2014. júl. 15. 19:22
 20/30 anonim ***** válasza:
88%

szerintem teljesen rendben van :) Hidd el sokan szeretnének ilyen alakot! :)

A műmellre rátérve, ha valaki nem fogad úgy el ahogy vagy, ne változz senki kedvéért. Magadnak felelj meg! És nekem is az a tapasztalatom, hogy a férfiak nem szeretik a műt. Meg ha gyereket szeretne az ember, szerintem zavaró is lehet.

L/20

2014. júl. 15. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!