Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Vannak itt olyanok, akik kimondottan szépek, helyesek, mégsem találnak maguknak jóideje senkit?
Szerintem akik ismerkedni akarnak azok vegyenek erot magukon es legelosszor magukat fogadjak el olyannak amilyen. Ez nagyon fontos! Nincs ilyan ember aki ne lenne szep/ helyes valaki szerint!
Ugyan mar fiuk, lanyok meg a hajlektalanoknak is sokszor van parjuk, ne hogy mar epp nektek ne legyen! Jarjatok el estenkent akarhova a baratokkal. Annyi lehetosegetek van.. Hasznaljatok mar ki!
Egész életemben olyan visszajelzéseket kaptam, hogy nagyon helyes, jóképű vagyok, barátnőm sosem volt, zárkózott vagyok, önbizalmam is alacsony, sokminden történt, ami miatt így alakult, nem magamtól lettem ilyen.
30+F
#12: nem tudhatod hogy kinek mennyi lehetősége van és kinek mire van lehetősége, mindenki más, felesleges általánosítani.
Bár gondolom hogy jót akarsz ezzel a tanáccsal, de ez így túl általános.
nézd aki magára azt hiszi azt h szép okos annak tudjuk mi a baja :)
Én sem találom mindig megrekedek az aranyos okos mosolygós kislány szinten és hiába én vagyok ( elmondásuk szerint) az egyik legjobb fej csaj ismerősük csak barát vagyok :( nem tudom .... pedig van aki tetszik csak ... annak is ez a szint vagyok és nálam sokkal butább csúnyább csajokkal jön össze ( pedig találna magának másikat is még ha nem is engem ..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!