Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyűlölök randizni, ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűlölök randizni, ti hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés
Utálom, utálom, utálom. Utálom ha idegenek elhívnak, nem tudok beszélni semmiről, pedig ha olyan emberekkel vagyok le sem tudnak lőni. Nem foghatom magam és jöhetek el, aztán mikor nem jön be az illető, de te látod rajta, hogy neki te igen. Aztán ez a szrkodás hogy : na majd akkor találkozunk? stb. Hétvégén lesz randim de már most sík ideg vagyok, inkább törném el a lábam. Sokkal jobban szeretem, ha már valahonnan ismerem az illetőt mint barátot és úgy alakul ki valami. De ez a randizás nem nekem való.
2014. júl. 15. 16:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor az a kedvencem, mikor a kérdező eltűnik XD
2014. júl. 15. 17:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha nem szereted hogy idegenek elhívnak akkor ne menj el, egyet értek azzal hogy itt egy kicsit veled is van ilyen téren probléma de ennek megvannak az okai ebben is biztos vagyok és kérlek ne értsd félre nem rossz néven mondom. :)

Ha bármilyen kérdésed van nyugodtan írj rám.

2014. júl. 16. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!