Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác elővette a micsodáját, péntek este, azóta kb. remegek, nem tudok lenyugodni. Hogyan tudnám magam megnyugtatni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 20:10
11/19 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy min lepődtél meg, felszeded egy kocsmában és elmész vele egy kietlen erdős részre, nincs az a férfi aki nem arra gondol, hogy leakarsz vele feküdni. Máskor szerintem ne járj kocsmába ismerkedni és ne menj estefelé kietlen helyekre férfiakkal, akkor tutti nem kerülsz ilyen helyzetbe. Ugyhogy nyugtasd meg magad, ez csak egy rossz kommunikációs félreértés volt.
12/19 anonim válasza:
szerzel egy barátot, és szeretkezel vele. de ha finoman megmaszíroználak attól is megnyugodnál. milyen egy idétlen fickó. minden előzetes nélkül előveszi. azt hitte egyből rábuksz.
13/19 A kérdező kommentje:
Azt hittem azért kísért ki ,mert szóltam barátnőmnek ,hogy rosszul vagyok,megyek levegőre, a fiú meg felajánlotta , hogy jön velem.
2014. júl. 14. 20:28
14/19 anonim válasza:
Úgy, hogy többet nem találkozol vele, bár neki nyilván nem ez volt a célja.
Amúgy akkor hogyan reagáltál? Sikítva elrohantál?
15/19 anonim válasza:
Imádom, hogy mindegy mi történik, mindig a nő a hibás.
Kérdező: Tudom milyen érzés és tudom miért ijedtél meg. Azt tudom tanácsolni, hogy legyél sokat a szeretteiddel, anyukáddal beszélgessetek sokat. Nem erről, más témákról, bármiről. Keress olyan dolgokat, amik elterelik a figyelmed. Örülök, hogy nem történt komolyabb bajod.
16/19 anonim válasza:
én egyszer attól ijedtem meg, hogy egy lány elővette a p.nciját. Na ebben a felállásban ez hogy hangzik? :D
17/19 anonim válasza:
Elővette a p.nciját!? Azt hogyan csinálta? :DDD
18/19 anonim válasza:
Egyébként kocsmába nem járnak rendes lányok!A fiú azt hitte hogy olyan "k" vagy és ezért csinálta.
Meg hogy kocsmába,de sötét erdős részre?Neked sincs sok eszed kislány!
19/19 A kérdező kommentje:
Nem sötét erdő volt, hanem egy park. Amúgy nem rohantam el, csak mondtam neki, hogy azonnal tegye el. Szerencsére hallgatott rám, aztán már csak beszélgettünk.
2014. júl. 15. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!