Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
21 napja együtt voltam a barátommal, de nem volt igazán komoly együtt lét, kb 10mp percig volt bennem gumi nélkül. Igen, tudom, hiba volt, főleg mert semmi fogamzásgátlót sem szedek. Nem tudom terhes vagyok-e, most megjött a menzeszem, ahogy kell, de ma van a 4 napja, és alig van vér, pedig máskor annyi jön, hogy el is vérezhetnék. Na de, azt olvastam, hogy terhesség alatt is lehet menzesz, csak rövidebb esetleg barnás. Nekem a színe ugyan olyan piros mint eddig. Tesztet még nem csináltam, de szerintem fogog, viszont azért mégis megkérdezem tőletek.. Lehetek terhes?2014. júl. 14. 19:54
1/9 Umaku válasza:
Nem hiszem. De akár hány választ is kapsz akkor is meg kellene nézned egy tesztet!
2/9 anonim válasza:
Mivel előváladék 10 másodperc együttlét után is juthatott a hüvelyedbe igen,lehetsz,bár ha nem élvezett el benned kicsi az esély.Szerintem ha terhes lennél,csak barnáznál,és nem lenne rendes piros a menzeszed..
3/9 anonim válasza:
Terhes vagy!!
Am nem. Ha megjött, akor hogy? Mégis hány éves vagy, hee?
4/9 anonim válasza:
sztem nem. mindig anélkül csináljuk, és nem csak 10 mpig, és nem estem teherbe soha
5/9 A kérdező kommentje:
Tesztet csinálok, csak azért kíváncsi vagyok.
Elnézést az elgépelésekért, esetleges hibákért, de telefonról nem könnyű írni.
Nem tudom, hogy jön le a szövegből, de nem ment el bennem, mondom nem volt ez,olyan komoly.. vagy hogy,mondjam.. nem is az miatt lett vége, mert elment, szóval most tömören: Nem élvezett el, se belém, se sehova.
2014. júl. 14. 20:04
6/9 A kérdező kommentje:
Azért hiszem, hogy az vagyok, mert utána kerestem, és ott nem egy,olyat olvastam, hogy megjött a menzesze terhesség alatt.
2014. júl. 14. 20:06
7/9 A kérdező kommentje:
Már halálra izgultam magam ez miatt, mert nagyon nem lenne jó a terhesség.
Nem tudom mennyire lehet igaz, de azt mondta nrm lehet előváladékja, mert előtte pont zuhanyzott, ezért az olyankor nem,lehetett. Na, ezt nem tudom igaz lehet e.
2014. júl. 14. 20:08
9/9 A kérdező kommentje:
Csinálok, de nem tudom ezt hirtelenbe most kivitelezni sajnos.
2014. júl. 14. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!