Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/24 anonim válasza:
Nem az esetem, kicsit hülye képet is vágsz.. 6/10. (Lelehet pontozni, véleményt kért nem választ.)
4/24 anonim válasza:
Szerintem gyorsan vágd le a fejed, vagy legalább tetováltasss a szemöldöködre, mert ilyen hitvány tekintettel, nem szabad emberek közé menni. Tudtad, hogy a PTK tiltja az ilyen megjelenést és akár 500 ezer forintra megbűntethetnek!!!!! A lényeg NE menj utcára!
5/24 anonim válasza:
Szép vagy, bár én nem sminkelnék ilyen erősen :)
6/24 anonim válasza:
Egy ilyen képből semmit sem lehet megállapítani.
Túl közel van, nem látszik rendesen az arcod.
Nem nézel a kamerába, pedig a szem a legmeghatározóbb egy arcon.
Természetellenes a "szépítő" szűrők miatt.
7/24 anonim válasza:
Rendesen megijedtem ahogy hirtelen bejött ez a tátott szájú bamba arc.
8/24 anonim válasza:
Idétlen kép, te sem vagy egy szépség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!