Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
165 cm/70 kilós lány tetszene nektek, vagy elvileg kizáró súly?
Kicsit kondizz,próbálj nem sokat nassolni,egyél sok gyümölcsöt,zöldséget..Igyál sok vizet.
De ha szép az arcod,van rajtad valami különleges akkor nem lesz nehéz kapcsolatot épitened :)
Én 73 kiló vagyok ugyanilyen magassághoz, mégis tetszem a páromnak. Legalábbis elég sokáig küzdött értem, mire összejöttünk :D Pedig nem arról van szó, hogy a dagadtakra bukik, egyszerűen azt mondta, hogy szép vagyok és ennyi még belefér, de azért nem fog szomorkodni, ha leadom a túlsúlyt :D
Persze nyilván olyan is van, akinél ez már kizáró ok, gondolom egy fitnessguru például nem tolerálná. De azért ne ásd el magad emiatt :)
Megsúgom hogy le van sz*rva a súlyod.
Vagy tetszel vagy nem de nem foglak méregetni és mas se.
Tanuld meg: Álszent világban élünk, és aki kimondja az lelketlen.
Az autót sem azért veszed meg, jó a fogyasztása, mert 2 csavarhúzóval összerakot úton útfélen, stb.. Ezek mellékesek. Hanem azért mert a külső szép és tetszik.
Csak a külsőség számít első alkalommal. Ha az nincs meg, felesleges erőlködni.
Akkor éri meg, ha a másik olyan személyiség. Egyébként mindenképpen hamar vége.
Nekem volt bombázó csajom, de én nem vagyok egy adonisz. 5 év után akkor is elment egy jobb külsejű emberrel. (Más hogy 10 év múlva már sírt, hogy megbánta, de ez már az ő baja, hogy verik)
Szóval vagy nőlj 20cm-t vagy fogy 15kg-t.
Különben bajod lesz rendre a pasikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!