Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rajtakaptam anyámat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtakaptam anyámat egy ismeretlen csávóval mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma edzésem lett volna ami elmaradt így hamar húztam haza. Mikor haza értem arra lettem figyelmes, hogy olyan hangok szűrődnek ki a szüleim szobájából. Lehet beteg vagyok de az ajtórésen bekukkantottam, hogy mi folyik mert faterom külföldön dolgozik.

A látványtól teljesen ledöbbentem anyut egy ismeretlen csávó dugta. El is húztam gyorsan otthonról mielőtt észrevennének.

Teljesen kivagyok imádom az apámat aki miattunk dolgozik kint anya pedig ezt teszi vele.

Mit tehetnék.

2014. júl. 12. 23:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Oké, tételezzük fel, hogy igaz, bár kétlem.

Normál esetben semmit nem tudsz a szüleid belső ügyeiről, tehát nem tudhatod az okát. Szerintem hallgass róla, de ha az anyád furcsán viselkedik, egyszerűen mondd meg neki, hogy elmondod apádnak, tuti berezel.

Ez a "hogy bízzak így a nőkben" dolog nem így működik, majd ha férfi leszel, 35 körüli, megérted, mire gondolok.

Nem ítélhetsz teljesen pontos infók nélkül, és nem lehet általánosítani sem.

Tudod, ez a sztori azért sem bizalomgerjesztő, mert nyilván nem lábujjhegyen lopakodtál haza, kizárt, hogy nem hallottak volna meg, ezért kétlem, hogy igaz, de tény, annyi idiótát (férfit és nőt is) ismertem meg nem rövid életemben, hogy én már semmin nem lepődöm meg.

2014. júl. 13. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!