Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"nem vagyok se giliszta se szétgyúrt állat" -- ne haragudj, nem megbántani akarlak, de ezt azok írják magukról, akik átlagos testalkattal rendelkeznek de nem izmosak.
Lehet erre a testalkatra azt mondani, hogy "macis", de szerintem ez már nem az. Ha ledobnál pár kilót, akkor macis leszel. A macis testalkat lehet egészséges. De ha a pocak már a boxer gumiján "átbuggyan", az már nem egészséges. Egy picit oda kell figyelni a kajára, többet mozogni.
Gáznak nem gáz, de szerintem jót tenne, ha mozognál, mert ez már nem igazán egészséges. Ha az én barátom lennél, már aggódnék érted, hogy valamilyen egészségügyi problémád fog kialakulni, és noszogatnálak. Szerintem figyelj oda az étkezésre, és valamilyen testmozgást találj ki. Nem gilisztának meg gyúrtagyúnak kell lenni, hanem egészségesnek.
Lehet akkor még több oppai fog neked jutni, amiket szeretgethetsz ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!