Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap este azzal koptattak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este azzal koptattak le, hogy én "hosszútávú lány" vagyok. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Egy házibulban voltam két barátnőmmel, nagyon senkit se ismertem rajtuk kívül, maximum köszönés szinten.

Természetesen fiúk odajöttek, táncoltunk, satöbbi, barátnőim már mindketten kavartak valakivel. Én is finoman céloztam egy srácnak, de azt mondta, hogy én "hosszútávú lány" vagyok. Nem először hallom ezt és úgy érzem mindig el vagyok utasítva, mert még hosszútávon se akart tőlem senki semmit.

17L

2014. júl. 12. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
mert ezek csak 1 éjszakára terveznek.nem kell nekik olyan akivel hosszútávra kellene tervezni.
2014. júl. 12. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg akartak dugni. Azt is jelenti, hogy ők csak a bugyidba akartak bejutni, de te nem engedted be őket egyből, mert te a randi híve vagy. Meg kapcsolatot akarsz. És a srácnak ez macerás, mert számára gürizni kell és a könnyen kapható csajok kellenek neki. Remélem érthető volt.
2014. júl. 12. 15:01
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
hát szerintem ennek ne nyújts különösebb jelentőséget. Épp ez jött ki a száján azt ennyi, nem hiszem hogy túl nagy gondolatbeli háttere lenne.
2014. júl. 12. 15:02
 4/9 Beniy ***** válasza:
80%
Ha normális pasikat keresnél, akkor valószínűleg nem hallanád ilyen gyakran. Nekik csak egy-egy éjszakára, vagy egy-egy hétre kellenek a lányok, aztán váltás. Hülye ötlet ilyesmibe belemenni.
2014. júl. 12. 15:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem el, hogy még van olyan ember akinek ezt magyarázni kell.
2014. júl. 12. 15:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezek csak dugni akarnak, rajtad meg érzik, hogy te többre vágysz. Ezzel egyébként egyáltalán nem vagy kevesebb a barátnőidnél, csak rossz helyen ismerkedsz. Mondjuk lehet egy másik baráti kör se ártana, ahol nem egyéjszakásra vágynak...
2014. júl. 12. 15:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Neki csak egy éjszakára kellettél volna,te viszont barátnő típus vagy.Ez az elutastíás mellett bók is volt egyben.Látszik rajtad,hogy komoly vagy.

Persze gondolom a külsőd sem jött be neki annyira,de ne is bánd,hogy ilyen embernek nem jöttél be.Nem kár érte.Majd találsz magadnak normálisat.

2014. júl. 12. 15:06
 8/9 Missi_Key ***** válasza:
azt jelenti hogy látszik rajtad hogy nem mész bele egyéjszakásokba....ők meg csak dugni akarnak..és nem akarják hogy másnap felhívd őket...
2014. júl. 12. 15:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Azt, hogy jól döntöttél, hogy ilyen vagy. Kár hogy kevés van belőled... Hidd el lesz majd olyan, aki akar. ;)

Én is szeretnék egy hosszútávú nőt, de te még túl fiatal vagy.

26/F

2014. júl. 12. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!