Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hátrány, ha valaki így néz ki? (kép)
Figyelt kérdés
Kb ilyen alkatom van, meg nagyjából totál lapos fenekem. Van akinek ez kizáró ok, vagy nagyon nem tetszik?
2014. júl. 12. 13:49
1/12 anonim válasza:
Nekem bejön semmi baj velede kinek a pap kinek a.....
2/12 anonim válasza:
ha így nézel ki, jó alakod van
tudod hány lány szeretne ilyet?
lehet kicsit lapos a feneked, de most akinek ennyi kizáró ok, azzal jobb ha nem is jársz
3/12 anonim válasza:
Mi tok jo alakod van akkor ,az en fenekem meg nagy is :D
5/12 anonim válasza:
Ne butáskodj már, nekem ez az álomnő.
6/12 anonim válasza:
Nekem is ilyen, csak nagy a mellem (meg gondolom a hátam is nagyobb, nem látom a csajt rendesen).
A fenekem teljesen lapos, mint neki, és nincs. A volt barátomnak nagyon nem jött be a fenekem, mert nem érti, miért nincs, szóval ő sokat bántott miatta. De előtte még soha senki:)
26l
7/12 anonim válasza:
Az ilyen lányok a kedvenceim 16/f :)
9/12 anonim válasza:
Most miért kell az egóját növelni, úgy is sz..ik rátok.
Amúgy ez az alak tinilányok közt full átlag.
10/12 A kérdező kommentje:
#9 Nem sz.rok senkire, de most okézzak végig minden válaszolót?
Köszönöm egyébként aki írt.
2014. júl. 12. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!